CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu combu jantları bence yakşır forumda takan arkadaşlar vardı galibaa

İki janta da baktım netten abi...Dedim ya sürekli sahibindende ne jant varsa bakıyorum...Corsa sri jantı mı ne diyolar yabancılar combo jantı ona benziyor...ama ben hiç corsada görmedim takan var mı gercekten forumda? benimde aklımdan geçmişti aslında sri jantına benzediği için...

ben de bizim canavara takıldım. takılmaya da devam edicem. herkese iyi akşamlar.
bu arada combo ve silverline jantları da olabilir.

Celil şu senin bagajın fotosunu bir çekte görelim ne haldee
Ali abi fotoyu koyayım yarın sabahta içler acısı halimi görün :D

Yeni koltuk derken nasıl bi yeni koltuk?
Çok fena bir proje ile geliyorum yaza hazırlıklı olun o kadr diyeyim :D

7 koltuğamı dönüştüreceksiniz yoksa :D
:D hehehheheh walla fena bir fikir değil 2 corsayı bileştirip lumizin mi yapsak :)

Yeri gelmişken merak ettiğim bir konu neden benzinlilerde kadran 220 fakat dizellerde 200? 1.0 benzinlide bile 220 kadran var...

:D 1.0 da 6000 devir 200'ü gördüm yokuş aşağı ama kimseye tavsiye etmem araç dengesizleşiyor.Downforce yetersiz oluyor.O yüzden iyi tasarlanmış bir body kit ve daha sert ve alçak yay süspansiyon seti ile 220 yi görebileceğini düşünüyorum :D

Bu arada OMP italyaya mesaj attım geri döndüler Türkiye distribütörü Birlas Motorsport'muş
http://www.birlas.com.tr/index.php?Git=%DDletisim

kuleleri soramadım daha ama yarın fiyatlarınıda yazarım ilgilenenlerde öğrenmiş olur..

Son düzenleme:
o combo jantı corsaya olur mu acaba ?
diğeride güzel ama ikiside güzell bence orjınalın havasıda güzel oluyor.

Corsa C ye bana göre en çok yakışan 3 jant 1 numara gsi jantları 2 numara irmscher softstar 3 numara astra enjoy jantları olması lazım.

Vay be 1.0 o hızı yaptıysa iyi valla..

Jant araçta görüntüyü etkileyen en önemli etkenlerden biri bence araştırmaya devam :) daha mart-nisana kadar zaman var... :)

Geri