CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
38525491.jpg

ilk defa foto yükledim geç oldu idare edin :)
bu araba netten bulunmuş jantlarda fotoshopla takılmıştır hiçbirinin benimle bi ilgisi yoktur. fevzii gibi 2 ay jant peşinde olduğum zamanlardan.
yanlız shop oldugu için bu kadar ince olmayacak yanak 14 veya 15.

Gözü kapalı alınacak araç aslında ama piyasada çoğu kişi araca yapılan ekstraları saymıyor...Yok şurda şu paraya var yok şu şu kadar aşağı satıyor...Olan döktüğümüz paralara oluyor :)

selçuk aracı arayan soran var mı??? satış ne durumda

3 gün önce konyadan birisiyle telefonda 10 dk ya yakın konuştuk 22.500 e anlaştık. Arıcayacağım dedi aramadı vazgeçti heralde. Onun dışında arayan birçok kişi oldu ama fiyat yüksek geliyor millete. 20-21 desem hemen gidecek ama satmaya çok niyetim yok gibi o yüzden beklemedeyim.

Kaskomda bitmişti 15 gündür yaptırmıyordum bugün onuda yaptırdım AK sigortadan full kasko 620 tl ye yaptırdım fiyat iyimiki acaba?

Gözü kapalı alınacak araç aslında ama piyasada çoğu kişi araca yapılan ekstraları saymıyor...Yok şurda şu paraya var yok şu şu kadar aşağı satıyor...Olan döktüğümüz paralara oluyor :)

satmaya çok çok niyetim olsa full orjinale çevirir parçaları ayrı satarım. 19 ada arabayı veririm yine aynı hesaba gelir aşağı yukarı.

Ben meraklısını bekliyorum belki meraklısı çıkarda gider. :)

kasko fiyhatı gayet aracın 35 plaka olduğunu düşünğrsek fiyat olarak iyi bende geçen mayısta sigorta arı kaskoyu 550 ye yaptırdım fulll kasko

fiyatta oynama yapma dediğin gibi 22.5 dan aşağı verme bence
şu an imkan olsa senin jantlara sulanacam da şu sıra imkansız

Kaskoda fiyat dışında neleri içerdiği daha önemli sanırım...İçinde birsürü madde varmış...Sigortacı demişti aracı ilk aldığımız zamanda adamın teki sıfır fiorino almış kapı nikelajlarını bile kaskolattı her secenek varmış jantı katıyor spoileri katıyor...yol yardımı oluyor..sigortacı başka şirket sana ucuz yapar ama önemli olan şartları demişti adama...Adam araştırdı sordu soruşturdu yine aynı yerde yaptı :)

38525491.jpg

ilk defa foto yükledim geç oldu idare edin :)
bu araba netten bulunmuş jantlarda fotoshopla takılmıştır hiçbirinin benimle bi ilgisi yoktur. fevzii gibi 2 ay jant peşinde olduğum zamanlardan.
yanlız shop oldugu için bu kadar ince olmayacak yanak 14 veya 15.

zevkler renkler meselesi tabi :) keşke içinde kalmasaydı alsaydın be abi :)

bendeki kasko full ak sigortanın paketindeki full kasko olarak geçiyor. Mini onarımdan cam değişiminin ücretsizliği yol yardım ikame araç vs vs filan hepsi dahil

Geri