CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iyigeceler team.
Dun sabah uzun zaman aradan sonra arabanin depoyu fullettim. Antalyadan kaşa gittim. 2 kisi ve bir cantayla. Ordan bu sabah alanyaya gectim. 4 kisi ve 1 canta 1 valizle. Antalya kas arasi cok daglik ve virajliydi. Ortalama hizim 60 en fazla 80di. Geri donusumde ayni sekilde ve yuklu oldu. Antalyadan alanyaya giderkende 110 en fazla 120km hizla oldu. Suanda 675km de araba. Mazot ibreside yarim cizgisin cok az altinda. Daha cizgiye degef gibi yani. Sizce nasil ?
Birde daglik bolgede 65-70km hizla 5.ci vitesle rampa cikiyordum. Sabit gazla giderken birden ariza isigi yandi. Baktim koduna 0400. Egzoz gazi tahliye basinc degisimi diye birsey yaziyor. 20km hic durmada gittm. Aracin gidisinde hicbir sorun yoktu. Benzinciye durdum stop ettim. W0dk sonra marsa bastim. Ariza isigi sonmustu. Birdahada yakmadi. Ayni sekilde rampa cikmama ragmen. Sizce neden yapmis olabilir. Umarim birdaha ariza isigi yanmaz. Uzun yolda insanin cok morelini bozuyor....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Iyigeceler team.
Dun sabah uzun zaman aradan sonra arabanin depoyu fullettim. Antalyadan kaşa gittim. 2 kisi ve bir cantayla. Ordan bu sabah alanyaya gectim. 4 kisi ve 1 canta 1 valizle. Antalya kas arasi cok daglik ve virajliydi. Ortalama hizim 60 en fazla 80di. Geri donusumde ayni sekilde ve yuklu oldu. Antalyadan alanyaya giderkende 110 en fazla 120km hizla oldu. Suanda 675km de araba. Mazot ibreside yarim cizgisin cok az altinda. Daha cizgiye degef gibi yani. Sizce nasil ?
Birde daglik bolgede 65-70km hizla 5.ci vitesle rampa cikiyordum. Sabit gazla giderken birden ariza isigi yandi. Baktim koduna 0400. Egzoz gazi tahliye basinc degisimi diye birsey yaziyor. 20km hic durmada gittm. Aracin gidisinde hicbir sorun yoktu. Benzinciye durdum stop ettim. W0dk sonra marsa bastim. Ariza isigi sonmustu. Birdahada yakmadi. Ayni sekilde rampa cikmama ragmen. Sizce neden yapmis olabilir. Umarim birdaha ariza isigi yanmaz. Uzun yolda insanin cok morelini bozuyor....

merthan bahsettiğin değerlere göre yakıt tüketimin normal gibi görünüyor gerçi 1.3 ile 1.7 lerin depoları aynı ebatlardamı? onu bilmiyorum ama kilometreni sıfırlamadan aracın deposunu yeniden fulleme gibi bi imkanın varsa daha sağlıklı bir ölçüm gerçekleştirirsin, 100 km deki ortalama yakıt tüketimin, km de kaç krş yaktığını falan tam sağlıklı bir biçimde görürsün aklında da soru işaretleri kalmaz.

ağrızalar hakkında herhangi bir bilgim yok maalesef :(

Merthan arabanın yakıt tüketimi oldukça uygun,o yolları iyi bilirim,bende iki sene önce Antalyadan Kaşa o güzergahdan gitmiştim,fakat ben gece gitmiştim,o güzellikleri ay ışığının sayesinde azda olsa gördüm,ama ben öyle dar virajlı yol bugüne kadar gördüğümü hatırlamıyorum.

Facebookta fotolari paylastim. Gunduz gozuyle bir bak :) bu arada acil banada tavan bagaji lazim :) abi duserse 2.el uygun birsey habrrin olsun abi.

Merthan arabanın yakıt tüketimi oldukça uygun,o yolları iyi bilirim,bende iki sene önce Antalyadan Kaşa o güzergahdan gitmiştim,fakat ben gece gitmiştim,o güzellikleri ay ışığının sayesinde azda olsa gördüm,ama ben öyle dar virajlı yol bugüne kadar gördüğümü hatırlamıyorum.

abi sen gittin mi bilmem ama belki giden olmuştur. 2gün önce erzincan kemaliye ile malatya yolundan gittim. şuana kadarki gördüğüm yollar arasında en dar vede uçurum olarak en yüksek, bariyersiz, her 25-30 metrede bir sürekli virajlı( hatta öyle virajlara sahipki 360 derece dönerek yokuş çıkan, bian kendimi bir binanın merdiven dairesinde merdiven çıkıyormuş hissi verdi:mad: karşı dan gelenler için konulan trafik levhası ile kullandığım şerit için konulan levhanın ikisininde ön yüzü bana dönüktü :) ) olanı idi çok ilginç bir yol. duyumlarıma göre çoğu kişinin %75-80 korkulu rüyası. ama nedendir bilmem bende pek o hissi uyandırmadı.hatta dedim şimdi altımda eski bmw olucaktı 45 km lik drift keyfini doya doya yaşıycaktım:) şaka biyana gerçekten bazı bölümleri insanı ürkütüyor.

380632_10150916627705566_354031869_n.jpg

1044362_10151454495845566_985219612_n.jpg

999605_10151542281245566_2053855108_n.jpg

Herkese günaydın Corci tim.

Yeni aracım için bir kaç jant alternatifi var aklımda, bunları sizinle paylaşmak istiyorum;

Tercihim yine önceki aracımdaki gibi 15" olacak, lastik ise 195/50/15. ;)

1. Enkei RPF01 replikası, diğer ofsettli replikalardan hoş bir görüntüsü var;
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...pf01-modeli__muzaffer-ticaret-132293354/detay

2. König RB05, hoş bi jant, renk alternatifide var, ama et32 ve 7.5 ofsett olması biraz düşündürüyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...pf01-modeli__muzaffer-ticaret-132293354/detay

3. Alternatif ise oem jantlardan yana, lastik ebatı yine 50/15 olmak üzere, Silverline yada Enjoy Sport.

Burada bir çıkmacıda 450 lira civarında çıkma Silverline jantı buldum, boyası spreyle mutfak tüpü gibi boyanmış durumda. Alıp yeniden tertemiz boyanması lazım.

Enjoy jantınıda akşam faceden Birol abide olduğunu öğrendim. :)

Görüşlerinizi bekliyorum. :D

Vectra a gt janti :)))

Geri