silver line iyi gider gibime geliyor orjinal jant her zaman makul olanıdır. hiç bir sorun çıkartmaz vede herzaman değerlidir modasıda geçmez.fakat biraz çamurluk içlerinde kalır.+ yönleride araca coil de takmayı planlıyosan sorunsuz sürtünmesiz dip basık gidebilirsin.
ama gel görki König RB05 inde hastası oldum geniş tabanı sayesinde vede 32lik et değeri ile aracı baya bi kaslı gösterecektir.araca ya milimi milimine olur yada sürtme ihtimalide olabilir gibi arkalara takıp denemek lazım önler büyük ihtimal az bucuk dısarıda kalacaktır tahminim ama önler fazla esnemeyeceginden çok sorun yapmaz diye düşünüyorum yada öne az bi kamber atarsın.
beyazlarıda var bro gördünmü? jantlar araç gövde rengi olur
ama gel görki König RB05 inde hastası oldum geniş tabanı sayesinde vede 32lik et değeri ile aracı baya bi kaslı gösterecektir.araca ya milimi milimine olur yada sürtme ihtimalide olabilir gibi arkalara takıp denemek lazım önler büyük ihtimal az bucuk dısarıda kalacaktır tahminim ama önler fazla esnemeyeceginden çok sorun yapmaz diye düşünüyorum yada öne az bi kamber atarsın.
beyazlarıda var bro gördünmü? jantlar araç gövde rengi olur