CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzele benziyor. Ama dediğin gibi dikkat etmek gerekiyor. Birazda şans aslında.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu paralara ancak 99 Polo falan alabiliyorum, 1.6 benzinli. Eğer bi dti yakalarsam hem dizel, hem de bir corsa sahibi olacağım.

Araca bakmaya gittiğimde benim göz ile anlayabileceğim birşeyler varsa söylerseniz onlara dikkat ederim abi. Az da olsa elim yatkındır bu işlere.

Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk

eğerki korkun beyne mazot yürümesiyse dert değil 300-350 liraya çözülür,ama şu an yürüyorsa ve epeydir öyle kullanılıyorsa üst beyin beyin mcıklaması geçirir :)

ama yok sende başlarsa hemen değiştirirsin avans sensörünü geçer biter,pompasını hiç dert etme kolay kolay birşey olmaz,istersen 10 numara yağla çalıştır gene yürür,avansından yana da birşey olmaz sentesi belli pompanın...

araba saatsiz bomba gibi,,ne olacağı belli değil....dersenki eli yüzü düzgün 99 polo var;ancak 1.4 sportline çift egzaantrik 1.6 değil !!! o arabada fena sayılmaz :) alayına saplar geçersin...

ama dersenki polo mu corsa mı ? corsa derim...

eğerki korkun beyne mazot yürümesiyse dert değil 300-350 liraya çözülür,ama şu an yürüyorsa ve epeydir öyle kullanılıyorsa üst beyin beyin mcıklaması geçirir :)

ama yok sende başlarsa hemen değiştirirsin avans sensörünü geçer biter,pompasını hiç dert etme kolay kolay birşey olmaz,istersen 10 numara yağla çalıştır gene yürür,avansından yana da birşey olmaz sentesi belli pompanın...

araba saatsiz bomba gibi,,ne olacağı belli değil....dersenki eli yüzü düzgün 99 polo var;ancak 1.4 sportline çift egzaantrik 1.6 değil !!! o arabada fena sayılmaz :) alayına saplar geçersin...

ama dersenki polo mu corsa mı ? corsa derim...

Sportline baktım da 2 tanesi de düzgün dediler patates çıktı abi.. Pek temizi kalmamış. 1.6 pek düşünmüyorum dediğiniz gibi.

Bakalım bir de Alfa 145 1.6 TS düşünüyorum bir de corsa dti.. Hangisi evvel çıkarsa karşıma o :)

Sportline baktım da 2 tanesi de düzgün dediler patates çıktı abi.. Pek temizi kalmamış. 1.6 pek düşünmüyorum dediğiniz gibi.

Bakalım bir de Alfa 145 1.6 TS düşünüyorum bir de corsa dti.. Hangisi evvel çıkarsa karşıma o :)
kardeş sen tehlikeli çıktın :D
bırak alfa yı malfa yı gel opel alalım sana :D
hiç değilse son sahibisi olmazsın :)

Bu paralara ancak 99 Polo falan alabiliyorum, 1.6 benzinli. Eğer bi dti yakalarsam hem dizel, hem de bir corsa sahibi olacağım.

Araca bakmaya gittiğimde benim göz ile anlayabileceğim birşeyler varsa söylerseniz onlara dikkat ederim abi. Az da olsa elim yatkındır bu işlere.

Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk

Üstad bende 145-147-156 lara baktım koyu alfisti yimdir hatta ama servis olayında dolayı vazgeçtim, ben öğrenciyim belki çalışan biri olsam umursamazdım servisini falan alfa romeo değişik bi araba, tutkumdur yani :) Polo 1.6 8v (beyaz full sunooflu falan filan) direkten döndüm, tam polodan döndüm eve geldim ilanda bi corsa buldum gittim aldım. o polo hiç beklenmeyecek kadar güzel ses veren, değişik, bu nasıl bu kadar gidiyo ya diyosun ibreye bi bakıyosun aslında gitmiyo ama gidiyo hissi veriyo, dediğim gibi değişik bi araba ama deli gibi yakar diyorlar.. zaten 8v ide alınacak araba değil 16v 100hp liklerden olursa yakar ama gider 1.4 16v 102 likleri var doch motor köpek gibi gider az yakar.. ama sanırım bi corsa tadı vermez, şahsen beklediğimden iyi çıktı stock hali bile, sadece yakıtı beklediğimden cok o kadar ama yinede şuan iyiki corsa almışım diyorum :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:17 ----------

50tl ile şehir içi normal kullanımda 170_180km yapıyorum. Biraz gazlarsam 150km, abartılı 120km oluyor. Bu arada arabada yazılım ve ufak birkaç degisiklik var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim ki stock, 50 tl ye çeyrek depo denk geliyo aşağı yukarı, fena değil şöyle düşününce, özelliklede uzun yolda 20 kuruş bişey değilmiş :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:25 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:21 ----------

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Bende benzin+lpg var 1.7 li arkadaşlar bilgi vereceklerdir. Benim genelde duyduğum bymerthanın değerlerine yakın rakamlar. Yüklenmeyince 25 kuruş civarı yüklenince 30-35 diye olmuştu.

Çok teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler..

bir depo 45 litre 900 km diyelim ...herzaman tutmuyor bazen 1000 küsür oluyor bazen 800 oluyor trafiğe göre

Saolun, anladıım kadarıyla fix bi 800 km si var bi depoyla :)

Bakalım ben napcam şu ana kadar 2 direğim var 3.de gol olur inşallah :D

Aracınızın fiyatı özellikleri hakkında bi ÖM alabilir miyim ?

Dti güzel araba fakat rakamlar yükseldi.

2 tane dti sattım aralık ayında.

Biri sürekli kullandığım arabaydı, abs + gri, 120 binde + civatası oynamamış boya değmemiş ve hiçbir sorunu yoktu trigiyer dğeişimi yapıldı filan filan..15.700 e sattım. Diğeri de 3 parça boyalı beyazdı. 140 binde. Onu da 14 bine sattım. Kazalı oynanmış döşemeleri saçma sapan filan arabaları 12.500 lere kadar alırsın.

Bİr de şu var, bu arabalarda temizliği önemsemeyen de var, gençler alıp proje arabası yapıyorlar. O yüzden aşırı temiz olmasına gerekte olmayabilir. Ama ben öyle bir arabaya binmeme. Seçim.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:17 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:08 ----------

ek olarak, dizel olupta bu sınıfta böyle yürüyen bir araba görmedim.

şu anki aracım 75 hp'lik corsa cdti ecoflex ve aracımın gidişinden inanılmaz memnuniyetsizim. Yazılım olaylarına filan girmeyi düşünüyorum hiç sıcak bakmamama rağmen...

Geri