CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2012 chevrolet aveo 1.3 d ltz hb (5k) 95 hp 6 ileri ler hakkında bilgisi olan var mı acaba? inceledim baya nitelikli bir araç gibi görünüyor.corsamı satıp almaya değermi? ve sorunsuz boyasız hatasız 2. ellere ne kadar para bağlamak mantıklı olur sizce? :help::help:

Dti güzel araba fakat rakamlar yükseldi.

2 tane dti sattım aralık ayında.

Biri sürekli kullandığım arabaydı, abs + gri, 120 binde + civatası oynamamış boya değmemiş ve hiçbir sorunu yoktu trigiyer dğeişimi yapıldı filan filan..15.700 e sattım. Diğeri de 3 parça boyalı beyazdı. 140 binde. Onu da 14 bine sattım. Kazalı oynanmış döşemeleri saçma sapan filan arabaları 12.500 lere kadar alırsın.

Bİr de şu var, bu arabalarda temizliği önemsemeyen de var, gençler alıp proje arabası yapıyorlar. O yüzden aşırı temiz olmasına gerekte olmayabilir. Ama ben öyle bir arabaya binmeme. Seçim.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:17 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:08 ----------

ek olarak, dizel olupta bu sınıfta böyle yürüyen bir araba görmedim.

şu anki aracım 75 hp'lik corsa cdti ecoflex ve aracımın gidişinden inanılmaz memnuniyetsizim. Yazılım olaylarına filan girmeyi düşünüyorum hiç sıcak bakmamama rağmen...

Cevabınız için teşekkürler, üstteki mesajlarımda bir link paylaştım, aracın içi dışı temiz biraz bakım istiyor 12.500'e indi. Mesajınızdan sonra şüphelendim araç hakkında :) iyice incelemek lazım..

Cevabınız için teşekkürler, üstteki mesajlarımda bir link paylaştım, aracın içi dışı temiz biraz bakım istiyor 12.500'e indi. Mesajınızdan sonra şüphelendim araç hakkında :) iyice incelemek lazım..

Kesinlikle şüphelen :)

O kadar çok avcı varki, temiz arabayı anında bu paralara alıp ufak işlemlerden geçirip 14.000 givi rakamlarla 1 hafta sonra ilan veriyorlar. Temizse ve 12 bin civarı ise hemen satılır, eğer 2-3 gün ilan beklemişse ya tesadüftür ya da büyük ihtimalle araç sıkıntılıdır. Tecrübeyle sabit.

Kesinlikle şüphelen :)

O kadar çok avcı varki, temiz arabayı anında bu paralara alıp ufak işlemlerden geçirip 14.000 givi rakamlarla 1 hafta sonra ilan veriyorlar. Temizse ve 12 bin civarı ise hemen satılır, eğer 2-3 gün ilan beklemişse ya tesadüftür ya da büyük ihtimalle araç sıkıntılıdır. Tecrübeyle sabit.

Abi ÖM attım ilanı. Adam trigerin önceki sahibi tarafından değiştirmiş olduğunu söyledi. Bakımlarıı yaptırmış ön takım değişmiş vs. İçi de temizmiş. Gel gör dedi

Bakalım ben napcam şu ana kadar 2 direğim var 3.de gol olur inşallah :D

Aracınızın fiyatı özellikleri hakkında bi ÖM alabilir miyim ?

hayırlısı olsun :D benim aracın mı ?

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:27 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:25 ----------

Abilerim 1.7 DTI corsa'lar 16v 75 hp mi ? Sanırım bir de Di versiyonu varmış. Ülkemizde satılan hangi çeşidi bunların ? Bilgi sahibi üyelerimiz cevap verirse sevinirim.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=2106

http://www.cars-data.com/en/opel-corsa-2000/1859

1.7 DTI 16v 75hp :) 1.7 Di olanlar "Corsa B" diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin :)

hayırlısı olsun :D benim aracın mı ?

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:27 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:25 ----------

1.7 DTI 16v 75hp :) 1.7 Di olanlar "Corsa B" diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin :)

Yav adamı aradım kaputta kodda dt yazıyormuş sanırım intercooler yok arabada..

Arkadaşlar araç aramalarımız 97 Polo Sportline ile tamamladık. DTI bir türlü nasip olmadı..

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri