CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyler Corsa c ye corsa d opc tamponunu fatoşladım nasıl olmuş :D

opc.jpg

garlar ile sislerin şekli birbirine uymamış gb duruyor ama yinde fena durmamış

valla bilemiyorum :) araştırmak lazım.
ama senin bahsettiğin boşluklar arka hoparlörlerin bağlantılarına kolay ulaşabilmek için bırakılmış olan boşluklar. akşam unutmazsam resim çekip koyarım.
Abi bi zahmet aydınlatmanın da resmini çekerseniz...Bugün kavuştum araca bende evdeyim :) Kumanda kabını değiştim eskisine göre sert basıyor ama iyi oldu :)
Arabamızda maşallah 99.500 kmyi bulmuş :D

şimdi haberlerde başbakan koça yerli oto yapalım dünyaya gösterelim dedi

bugün içerisinde çep telefonuma gelen mesajda aynen şu yazıyordu

epdk nın promosyon kararı uyarınca smart katoluğu hediye siparişi için son gün 31.01.2011 puanlarınızı toplamaya ve yakıt alımında kullanmaya devam edebilirsiniz

benim anladığım bu ay sonuna kadar toplanan puanlarınızı ütünlerden almak için jullanın bundan sonrada toplayacağınız puanları yakıt almak için kullanabilirsiniz demek istiyor galiba

garlar ile sislerin şekli birbirine uymamış gb duruyor ama yinde fena durmamış
Evet abi sis fararı biraz uymamış gibi duruyor.Bunun nedeni birleştirdiğim resimlerden kaynaklanan bir perspektif uygunsuzluğu ve sis farlarını ters çevirdim far çizgileri uysun diye fkat becerememişiz demekki :)

Orjinal Opc var zaten sis farı dışında 10 numara araç
corsa%20C%20opc.jpg

CorsaOPC3.jpg

Evet üretime geçilmemesi kötü hele şu spoilerine hastayımm..

Harun abi için antalyadaki setlere bakıyordum...Ben araba alınmadan önce hemen alınır diye set dizmiştim sonradan uzayınca satmaya kalkmıştım burda onun resimlerinden birini koymuş satıcı :D

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...plifikator-jbl-5355-sahibinden-37696574/detay

4. sıradaki foto aynı karede 4 farklı resim olan benim anfinin resmi :D

Aslında şu set 300-350 arası alınabilir de kabin büyük kaçar Harun abinin isteğine göre...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-sifir-gibi-set-39821307/detay

saolasın fevzi.
senden sonra bende biraz baktım birkaç tane var değerlendirilecek ama erken daha. ay başında corsa team le beraber değerlendiririz.

Geri