arkadaşlar 1998 model corsa b swing'ime klima taktırmak istiyorum orjinali gibi performans verir mi?
ustasını bulduktan sonra verır sorun olmaz hatta yardımcı olabılırımde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar 1998 model corsa b swing'ime klima taktırmak istiyorum orjinali gibi performans verir mi?
ustasını bulduktan sonra verır sorun olmaz hatta yardımcı olabılırımde?
babam kac yıllık klıma ve elektrık ustası planlarınızı soylersınız fıkır danısabılırsınız fıyat fln konusursunuz eskı mengenler ustası
siz bir fiyat sorsanız 1998 model corsa b swing 1,4 16v ortalama fiyat aralığı nedir diye
bijon aralığı 4x100 onlarında vede 6.5j ofsetli et değeride yanılmıyosam 38-40 civarında olması lazım ve corsa yada yakışacağını düşünüyorum.aracınız biraz koyu renkli olsaydı honda jant kendini daha çok gösterir gibime geliyor. ama takarsanız fotolarınızı bekliyorum fikir açısından.zaten replika jantların hepsi aynı görüntüde. jant kolları sağa takınca farklı sola takınca farklı kıvrımda duracağı için simetride bi dengesizlik oluşturacaktır. ama orjinallerde bu sözkonusu değil sanırım.
İrfan senin bilgisayarı hackletip o malum siteye engel koyduracam valla. Olmuyor ama birader.![]()