Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az kaldı hacı sende bende kalp yetmezliğinden gidecez sanırım, Allah etmeye.bu gün facede mahsül iyiydi bakıyorum hoşuma giden olursa atıyorum ama bu gün verimli bi gündüifooo..şu resim işini günlere aylara,hiç olmadı saatlere böl,bak kaldıramıyorum![]()
evet o gri çok iyi olmuş yaw Allah sahibine bağışlasın.yapılanları görüyoruz biz neden böyle bişiler yapıp binmeyelim keyfini sürmeyelimki haksızmıyım?keşke şu mod parçaları biraz daaha ucuz olaydı ne vardıkiÖnceki sayfadaki griler çok güzel yaa, mavi olan body kit hariç güzel. İrfan sende iyi hastalık var, bendende fazla sanırım.![]()
merthana bende dedim dostum, demedim değil yani, çok dedim o gt jantları almadan evvel böyle fotolar yolladım senin arabada basık zaten eruo style ye müsait dedimi dedim. dedimde bir türlü dinletemedimki. gitii gt aldı farklı bi tarz yaptı![]()
bana lazım olan mor renk te bu işte yav...
gri araba çok fena..sanki üzerine resim çizilmeyi bekleyen tuval gibi,ah merthan abi o gri bende olaydı tr de tek yapardım ben onu![]()