Bence para için bu jantlar satılmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
polat çok geçmiş olsun üzüldüm vallahi
Birol abinin arabanın fotoğraflar forumdada var zaten aga, sen kendi aracının fotoğraflarını paylaşsana birazda.![]()
son eklediğim beyaz 3k corsa c Türkiye den zatenya yabancı sıtelere ammada baktınız yaane var abı ndn hep yabancılara ozeltılık onlar bıze bu kadar bakıyormu acaba bıraz kendımız ıcın bırseylerle ugrasalım yaa ne bu sureklı yabancı fotolar adamlarda para var ımkan var yapıyor bızde ne var bozuk yol preslı yaylarımı eskı halıme getırdım heryere vurdum ya tukureyım boyle turkıyenın yollarına yaaa cıdden cok sınırım bozuk he..
kardeşim büyük geçmiş olsun.Eyvallah KArdeşim Çok Sağol.. Yürür Durumda Radyatör Hortumu Patladı.. Hız 70 falan Direk hareret tavan.. Araba conta ve piston sardı. 3000-5000 masrafı varmış. Daha önceden radyatörü takan adam radyatörün lastikleri düzgün takmamış. İşte Herkes Usta.Tam da bu hafta sanayiye bakıma sokucaktım. Nasip.Temiz masraf edicez.. Arkadaşlar ustanızı iyi seçin. Yürür durumda olduğumdan bir anda oldu hiçbirşey yapamadım.