Birde burdan yazıyım aracınızın maşallahı var, düşüklüğü çok iyi, coilover güzel bişey ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde burdan yazıyım aracınızın maşallahı var, düşüklüğü çok iyi, coilover güzel bişey ya.
Abi bende diyorum bu corsa c biyerden tanıdık gelıyor ama nerden diye
Allah razı olsun.İlk defa coilover lı bir arabam oldu,gerçekten mükemmel bir sistem. Lastikciye 5 tl verıyorum lastıklerı söküyor 1 dakıkada vıdayı kaldır yükselsin indir alçalsın
Sağolasın kardeşimMaşallah ! Allah Kaza Bela Ceza Vermesin İnşallah Abi ;D
Sent from my iPhone using Tapatalk
hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah.
İrfan bey öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
-Coilover ayarlı amortisör sistemi.Aşırı detaylarını araştırmadım.Lastiği söküyorsunuz penseyle vida sıkıyomuş gibi düşünün.Onun özel alyanı var onunla isterseniz yerin dibine kadar indiriyorsunuz.İsterseniz yukarıya kaldırıyorsunuz...
-Mantzel dediğim parça manifold tur.Orjinalinde üst kapak ECOTEC yazılıdır.Benim üst kapak sonradan değiştirildi mantzel manifold eklendi 6750 devir kesici 7300 e çıkartıldı ve spor hava filtresi eklendi.Yani orjinali 90 hp olan aracım şuan çok çok farklı.780 Kg olmasından dolayı motorundaki ekstralarla çoğu araca şaka yapabiliyor.
harbiden güzel bir sistemmiş aracı keyfinize göre yukarı veya aşşagı sürüş yüksekligini ayarlayabilmek.diyelimki ayar yaparken tekerlerden birini digerine göre yukarıda bıraktık yanlışlıkla gözlede pek farkedilmiyo?o zaman yolda ilerlerken araçta diger yöne dogru çekme olmaz mı? bu coilover sürüş için sağlıklımı?yani bu ayarı sorunsuz bir biçimde kendimiz yapabilirmiyiz?
berkaycım hayırlı olsun corsan kadett ten çabuk sıkılıdın heralde bu arada kadett i ne yaptın