Corsa_N

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolasın abi teşekkür ederim,kadett çok iyiydi fakat yürümüyordu.Yani dıştan gayet diri bakımlı ve dikkat çeken ayara getirmiştim.Fakat yolda basıyorsun gitmiyor 160 170 km hızı geçmiyordu.Özellikle rampalarda ve kalkışlarda istediğim ayarda değildi.Maliyeti 9500 TL olmuştu 7500 e sattım.Corsada görüntü var yürüyorda Çok şükür hayalime kavuştum açıkcası :)

hayırlısı olsun, bence aracın tek eksiği jant

jant ve gsi tamponu:)

Sağolasın abi,jantlar benım hoşuma gidiyor :) Orjinal saç jantları var 1 aya kadar onları takıcam altın sarısı renginde :)

Gsi tamponu maddi yönden aşar şuanda :)
bence jantlar aracınız üzerinde 10 numara duruyor.ats cup jantları sanırım.şuan bence sizin araca gerekli olan logosuz ön panjur vede (şuanki halide güzel ama) dilerseniz aracınızın renginde veya siyah 2 numara cam filmi;).

bence jantlar aracınız üzerinde 10 numara duruyor.ats cup jantları sanırım.şuan bence sizin araca gerekli olan logosuz ön panjur vede (şuanki halide güzel ama) dilerseniz aracınızın renginde veya siyah 2 numara cam filmi;).

Aynen ats cup benımde çok hoşuma gidiyor. Kışlık lastikleri saç jant o yüzden takıcam :) Yorumun için teşekkür ederim abi sağolasın.Logosuz panjur aklımda.Ön lip yere sürtmekten yırtıldı ufaktan,ön lipi,panjuru,ve plakaları değiştiricem zaman içinde :)

Allah kaza bela vermesin, ön lipt yırtılma olayın kötü olmuş. bence aracının sadeliğini bozacak uygulamalardan kaçın derim.çünkü bu sade hali ile gerçekten güzel.;). bu arada jant ebatların kaç?inç, ofset, vede et degeri olarak.

Allah kaza bela vermesin, ön lipt yırtılma olayın kötü olmuş. bence aracının sadeliğini bozacak uygulamalardan kaçın derim.çünkü bu sade hali ile gerçekten güzel.;). bu arada jant ebatların kaç?inç, ofset, vede et degeri olarak.

185-60-13 Ebatında jant lastikler..Yalan olmasın ama yanlış hatırlamıyorsam 6.5 ofset diye hatırlıyorum.Et değerini bilmiyorum

berkayım hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız cezasız sürüşler diliyorum...

Berkay kaputu uzat kaputu olmaz böyle :D maşallah sonunda "arabana" kavuştun keyifle bin tekerine taş değmesin inşallah :)

Geri