ahah dizel sesine hastayım 4. viteste alt devirlerden toplarken v6 motor gibi ses veriyor ona bayılıyorum.1.7 dti sahipleri kat iptali ve sona spor susturmayıcı ile çok güzel ses alınıyo gerçekten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şöyle çek bi video da bakalım caner usta yamuhtar sana bi video çekimmi kapalı garajda gerçi 1.7 benimkide çaf çuf dinle hem arkamdan atılanları görürsün
Dizel motor sesini oldum olası sevemedim ben yahu bizim köydeki traktörler gibi ses çıkartıyor dizeller tar tar tar tar Sırf sesten ötürü bile benzinli araç alırım hem rölantide harrrrr diye havlamayacaksa araba ne yapayım ben egzozu gaza basınca her araba havlar
memnunsan hiiiç verme arabanıKonya'da vardı yüklü bir 1.7, kat iptal, komple krom düz boru vardı, son susturucu dahi yoktu. Sesi çok güzeldi valla.
Şahsen dizel araçları çok severim, ama 1.3 CDTI-Multijetlerin motor sesi daha güzel. Bu aracımdan sonraki planım zaten modelli bir CDTI corsa almak.
doğru diyosun uğur...benimde etrafımda çok kişi var binmem de binmem diyor dizele..isterse benzinden iyi yürüsün dizel 2 lira olsun yok diyor...
benim gibi rahatsızlarda o hörültüyü seviyor..gemi makinası gibi açık egsoz,soğuk havada inecen arabanın yanına marş yapıp sesini dinlerken 1 sigara içicen hele yolda tünelde 4-5.vites 1500 devirde hafif gaz acınca o çatırtıyı duymak,hangi silindire mazot gittiğini hissediyom mest ediyor beni
arada bir avm garajında felan 1-2 yapıyomda çatırtı bi yandan çuflama bi yandan
memnunsan hiiiç verme arabanı
brc lpg kitlerinde de enjektör sesi can sıkıcı.Ses konusunda bukadar takıntılı olup brc taktırmanız düşündürücü
doğru diyosun uğur...benimde etrafımda çok kişi var binmem de binmem diyor dizele..isterse benzinden iyi yürüsün dizel 2 lira olsun yok diyor...
benim gibi rahatsızlarda o hörültüyü seviyor..gemi makinası gibi açık egsoz,soğuk havada inecen arabanın yanına marş yapıp sesini dinlerken 1 sigara içicen hele yolda tünelde 4-5.vites 1500 devirde hafif gaz acınca o çatırtıyı duymak,hangi silindire mazot gittiğini hissediyom mest ediyor beni
arada bir avm garajında felan 1-2 yapıyomda çatırtı bi yandan çuflama bi yandan