Corsa'can dan fotolar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rolantisi değilde üst devirler iyi valla. :D

Bu elemanlar bu işi yapıyor ve hemen hemen bütün araçlara vanalı egzoz takıyorlar mersinde bulsam böyle temiz iş yapan bir dükkan hemen gidip taktıracam valla aracıma

Uzaktan kumanda ile ilerde çevirme gördümü tuşa basar normal egzoza alırsın aracı kafan rahat olur en azından ceza yermiyim şüphesi olmaz

http://www.youtube.com/watch?v=Whu-8J_jvtI

irmcher egsoz bulursan mustafa usta banda haber edermisin

muhtar sana bi video çekimmi kapalı garajda :) gerçi 1.7 benimkide çaf çuf dinle :D hem arkamdan atılanları görürsün :D

Senin arabada eksoz ne var yeğen, düz boru felanmı?

Dizel motor sesini oldum olası sevemedim ben yahu bizim köydeki traktörler gibi ses çıkartıyor dizeller tar tar tar tar :D Sırf sesten ötürü bile benzinli araç alırım hem rölantide harrrrr diye havlamayacaksa araba ne yapayım ben egzozu :D gaza basınca her araba havlar

ya zorla vıdeo cektırceksınız bana yaaa gecen gun bı 16 iesın yanından gecmısım hıc fakrında degılım adam aydın unısının orda durdurdu egzozun markasını arabada ne oldugunu sorduu dusunun yaa hemde sılencırlı halıyle dedım 51lık komple duz boru var dedım sasrıdı nasıl hızlanıyoo bu bu kadar dedı :D sılencırı cıkarttım sanayıde subaru bastıramadı sesımı :D dur sen duu bı foto makınesu bulayım saglam egzozu gorun sız :D en sonunda katalıtıgıde bosaltıcamda polısler heryerde :D

doğru diyosun uğur...benimde etrafımda çok kişi var binmem de binmem diyor dizele..isterse benzinden iyi yürüsün dizel 2 lira olsun yok diyor...

benim gibi rahatsızlarda o hörültüyü seviyor..gemi makinası gibi açık egsoz,soğuk havada inecen arabanın yanına marş yapıp sesini dinlerken 1 sigara içicen :) hele yolda tünelde 4-5.vites 1500 devirde hafif gaz acınca o çatırtıyı duymak,hangi silindire mazot gittiğini hissediyom mest ediyor beni :D
arada bir avm garajında felan 1-2 yapıyomda çatırtı bi yandan çuflama bi yandan :)

Geri