Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 gün önce full depo ile şehir içinde 828 km gitti.Depoyu doldurdum 43 lt mazot aldı hesabı siz yapın bundan 1 sene önce 750 km civarında idi.Git gide artıyor.

maşallahınız var arkadaşlar on gün sonra istanbula gelecem bende gelirken ölçecem abkalım ne kadar yakıcak

şehir içi dikkatli ve sakin kullanımda ortalama 100 km 6,7 Litre civarı.

3,56 YTL kurşunsuz 95 oktan 0,238 Ykr ye geliyor ortalama.

cumartesi akşamı benzin göstergesinin kırmızı ışığı yandıktan 1-2km sonra 50ytl'lik benzin aldım..
bugün yine benzin lambası yandığında aracım 241km gösteriyodu..
bu 3-4 gün süresince arabayı hergün kullandım, 1.vites dahil olmak üzere hiç 3bin deviri geçmedim..

bu akşam yada yarın depoyu doldurcam, yine 3bin deviri geçmeden test etcem... hedefim, 650-700km arası..

bu arada aracım, 1.4 Twinport

Bende tam olarak ölçmedim ama 45lt full doldurduğumda aracın menzili 550 km gösteriyor.Ama daha hiç 550 km yapamadım 1depo benzin ile.Zaten şehiriçi kullanıyorum.Sanırım ben biraz fazla yaktırıyorum arabaya.
Ortalama yakıt tüketimi de 9,1 civarında geziyo.Arkadaşımın 1.6 toyota aurisi 7,1 civarında gösterirken benim neden böyle anlamış değilim.Açıkcası yakıttan biraz şikayetçiyim,

corsa c de sehir içi en fazla full depo ile 560km yapabildim.o da depo boyunca en sakin kullanımı sergiledim.daha da asagı cekemem sanırım. normalde kullandıgımda 500-520gidiyorum bir depoyla.

ben elli ytl ile efenin dediği gibi lamba yandı aldım 50 ytl lik benzin 182 km yaptı açık hava filitresi ve 15 inç jant ama biraz daha yapardım sanırım birazcık basdımm ben

arkadaşlar tamamen kullanımlı ilgili bir şey olduğunu farkettim ,bende çok şikayetciydim corsanın yakıtından arabayı çok zorlayarak kullanıyormuşum ,şimdi sakin kulalnmaya başladım en son depoyu fulledim şu anda 990 km de ve daha ışık yanmadı tahminimce 1100 km yi görücem

http://www18.gazetevatan.com/fotogal...&page_number=1

Geri