Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Corsa 1.3 cdti ile

şehir içi 170-180 kuruş civarında

Şehir dışı 130-150 kuruş arası yakıyor

ben gecen denedım nerdeyse depo sıfır gıbı 50lıra euro dızel aldım 375km gıttı depo gene sıfıra cok yakındı..ben sewıorum tam ögrenci işi..ayrıca bu dedıgım sehır ıcı arada gazlama dahil..

ben de 2004 corsa 1.2 easytronic var. feci yakıyor. sehirici kullanımda ful depo 350-370 km de ışık yanıyor. yani 100km de 10 lt falan yakıyor. şimdiki fiatla km de 28krş a denk gelir. yeni 30000 bakımdan cıktı ama hala cok yakıyor. yakıtta hicbi değişim olmadı. bi türlü cozemedim. anlasılan kabullenmekten baska care yok gibi. önerisi olan varsa beklerim.

manuel de daha çok yakar zaten easytronic e göre.. ama senin anormal. 1.2 easytronic değeri çok fazla sende...

3000 devirde vites değiştirip, gaza ani yüklenmeler yapmassan fazla yakmaması gerekir.corsa 1.2 sahibiyim, şu an ki fiyat larla ortlama 225 krş yakıyor (s.içi dışı karışık), ama dikkat etmiyorum.Az yaksın diye hassa kullanırsan tüketim 200 krş da kalacaktir.

bide dusuyom gsi alabılırmıyım dıe ama en az yakanlardan biri benım arabam heralde benzınlı aman uzak dursun:D

1.2 280kuruş bence fazla anormal sürekli 4000 5000 çeviriyorsanız o kadar yakar o ayrıda normal kullanımda böyle yakıyorsa gerçekten anormal

Geri