ittiriyor arabayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ittiriyor arabayı
hee mal gibi gidio 632 km dir o... bi bira çakınca 6 yı 9 görmüştür uurcum
benımde aracım 2004 corsa 1.4 90bg twinport bu aracla 500km nın ustunde yaptım dıyenlere ınanmıyorum benımde aracım 41de ve bakımlı 420-450 arası degısıyor
valla hojam ınanmak ıstıyorum ama aynı aractan bendede var hatta bu 2.corsam ilkide oydu ve ınan ne kadar dıkkatte etsem 500bulmuyor benım enjoy jantlar agır onun etkısı varmıs ama bu kadar faketmezkıkeşke Ankara'da olsaydınız da, size geçen hafta sıfırladığım km. gösterseydim.. 575 km.'di..
benim aracımda 48 bin km.de, eğer 3bin deviri geçmeden kullanırsanız, biraz daha fazla gidersiniz.. ben birkaç kez dayanamadım ve ibreyi sona dayıyarak gittim.. ona rağmen 575km. gittim..
valla hojam ınanmak ıstıyorum ama aynı aractan bendede var hatta bu 2.corsam ilkide oydu ve ınan ne kadar dıkkatte etsem 500bulmuyor benım enjoy jantlar agır onun etkısı varmıs ama bu kadar faketmezkı
dediğim gibi, 3bin deviri geçmezseniz büyük ihtimalle şuan yaptığınız km.den en az 50km. farkeder.. nasıl kullandığınızı bilmiyorum, ondan pek yorum yapamıyorum..
bende bu Corsa C'den önce, Corsa B vardı.. hiç sakin kullanmıyordum onu, ve 400km. yaptığında seviniyordum az yaktı diye.. ama bu aracı yeri geldiğinde hızlı kullanıyorum, ve öğrenci olduğum için benzin derdiyle uğraşmamak amacıyla 3bin deviri geçmiyorum..