Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracim 2001 1.4 comfort benzinde tahmini olarak 28ykr lpg de ise kis mevsiminde 18ykr falan yakiyodu suan 15ykr a dustu! spor kullaniyorum genellikle! benzinde fazla yakmasinin nedeni olarak kat iptalini goruyorum eger baski balatayida degistirebilirsem lpg yakitini da dusecegini tahmin ediyorum!

175 ykr Civarı Yakıyor Corsa 1,7 Dti Chip Tuningli :).1,7 Dti Kullanan Arkadaşlar Full Depo ŞEhir içi KAç km Gidiyolar Onu Yazabilirlermi.ben 650 km Civarı Gİdiyorum.

Son düzenleme:
ben geçen 26kuruş yaktım :S anlamadım nasıl oldu 190km yol gitti araç.
sanırım mazottan kaynaklandı normalde 20kuruş şehir içi yakıyor :(

sehiriçi Son zamlarla 230-250 ykr civarına geldi maalesef. Normal de 200 ykr yakıyordu. 7,1 lt/100 km civarındayım ama dikkat ederek kullanıyorum, biraz gazlasam hemen farkediyor.

175 ykr Civarı Yakıyor Corsa 1,7 Dti Chip Tuningli :).1,7 Dti Kullanan Arkadaşlar Full Depo ŞEhir içi KAç km Gidiyolar Onu Yazabilirlermi.ben 650 km Civarı Gİdiyorum.
normal dizel mi euro mu alper ? :) ona göre hesaplim

Valla benım aracta 2700 km de daha ama 230 bın yakıor

bu ay hesapladım 300ytlye 1480km gitti.tamamı şehiriçi kullanım ve acık hava filtresi var.ama hiç basmadan cok normal kullandım.benzini 50ytl, 50ytl alıyorum. 1.4 90hp

1.2 210. yakıyo bence cok ıyı tabı rampalarda bıraz sınır olsamda ıyı

corsa 1.0 60hp 600 km yol gidiyrum sehir içinde 130 liraya fulledim 0.215 gibi bişiy yakıyo çok geldi bana gerçi basıyorum ama yeni gelen zamlardan oda etkilendi sanırım

Geri