Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
depoyu yeni fulledim.30,02 litre ile 499 km yol yapmışım.100 km ye 6 litre yakıyor.3400*6=204 ytl /km

sakin kullanımda
:good:

jantlar orjinal deil gibi geldi? nedir ölçüsü lastik ve jantın? yakıt bayağ iimişte ondan merak ettim

50 ytl yakıt koydum, oldukça sakin kullanmaya çalışıyorum. bakalım sonucu ne olacak. şimdiye kadar 200-220 km gittim 50 ytl ile.

1.7 dti aracım var yeni ölçtüm 0.160 ykr yakıyo

Malum zaten kurşunsuz 3,4 YTL oldu!!!!!
Benim araba şehir içinde 8-8,5lt/100 km (27 - 29 Ykr) yakıyor.
2003 Corsa C 1.4 90hp.
Sanırım ben biraz agresif kullanıyorum, ayrıca haftaiçi hergün kızılay-bilkent yapıyorum. Dolayısıyla, özellikler akşamları kızılay trafiğine giriyorum..

Son düzenleme:
mazot işkencesi

bende50 ytl ile 200-210 km arasında yol alıyorum yukarıda bi arkadaş 115 ytl ile depoyu fuuleyim 685 km yol yapmış ama bizim arabalartın deposu 115 e fullenmiyorki:confused:

corsa 1.4 90hp ve otomatik şanzıman 310 kuruş şehir içi,
1 aylık aracım umarım düşer bana çok yakıyor gibi geldi

31 kuruş çokmuş biraz ama benim 1.2 corsa c de 23 kuruşun üstünde yakıyo.. ki bazı boş yollarda 110 la gitceğime 90 la gitmeme rağmen.. şehiriçinde acemilere takılmamak için mecbur yardırıorumda, çevreyolunda temde falan en sağda tın tın gidiorum :D

31 kuruş çokmuş biraz ama benim 1.2 corsa c de 23 kuruşun üstünde yakıyo.. ki bazı boş yollarda 110 la gitceğime 90 la gitmeme rağmen.. şehiriçinde acemilere takılmamak için mecbur yardırıorumda, çevreyolunda temde falan en sağda tın tın gidiorum :D
komiğine gitmesin garibinede :) yorumuna bayıldım ya....tın tın:D

est abi garibime gitmedi merak etme:)
tın tın iyi oluyo sağıma soluma bakıyorum arada:)
evet.En güzeli sağdan tın tın:) Hem yakıtta pahalandı .90-100 KM/H en fazla:good:

Geri