Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar,99 model corsa cd aracımla(100.yıl)aranızdayım.kuruş olarak hesaplamadım ama 50 tl lik benzinle şehir dışı 250km falan gidiyor.yakıtından memnunum tabi 100km yi geçmemek kaydıyla..

1.3 CDTI 125 tl ye dolduruyorum full. şehir içi 600 650 şehirler arası 800 900 yapıyor tabi kullanım çok önemli agresif kullanımda şehir içi 500 şehirler arası 750.

walla 30 agustosta kocaeliden ankaraya gittim geldim 119,83 tl lik mazot aldım PO dan şu anda 750 km oldun çeyrekten biras fazla mazotum war aracım 2003 1.7 dtı allahıma şükürler olsun ben aracımdan her şekilde çok memnunum

İzmir-Antalya arası 42 lt. mazot. litresi 3.04lira 1150 km hep klima açık 5 yetişkin bagaj ve pandizot full :D:D Ortalama 100-120 km hız.

12-13 krş. kmde

şehir içi 700 km civarı adam akıllı ölçmeyeli çok oldu :D:D

18-19 krş. kmde (birazcık sıkıştırarak :) )

Valla En Son Toplamda 200 Liralık Mazot Harcayarak 1200 Km Yol Yapmışım...Çok Şükür Aracımdan Memnunum 16.6 Kuruş Gibi Birşey Yakıyor...

süperrr az harcamışsınnn ara sıra önde giden aracın arkasına halat atıp çektinmi ne yaptınnnn

walla onu 7.ayda yapmışım. ramazandan önce bursada depo fulledim, ardından ortalama 120-130 km hızla erdek ocaklara gittim agresif kullanarak tek kişi. dönerken ise 80km yada nadiren 90 km hız ile klima full açık, bursaya geldim. yine aynı benzinlikten depoyu fulledim. yanımdaki arkadaaşım bankacı. direkt ona yaptırdım hesabı. dün gelmeden önce burdan fulledim şimdide flledik km yi böl dedim.

0,0982 TL yakıt tüketmişim.

( inanmayanlar olabilir. bende başkasından duysam inanmam) ama böyle yani. yapıcak bişey yok:)

Benim Araç Bu Depoda Biraz Fazla Yaktı Bakım Zamanım Yaklaşıyor Sanırım Ondan 19 20 Kuruş Civarı Birşey Yaktı(Full Şehiriçi Dur-Kalk Trafik+Klima

Araç Corsa sport 1.4i twinport

Sürekli şehir içinde test edebildim, %50 klima açık , tempolu kullanım (heves :) )

0.25 kuruş kilometrede.

1.4 corsa full artı full depo max 450 uzun yolda 400 sehır ıcı fakat bu degerler sakın kullanılırsa gecerlı :)

Geri