Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
51.4 tl 330 km. yaklaşık 70 km şehir içi olmak üzere şehir dışı ortalama 100 km hızla klima açık.

Corsa 1.2 enjoy. 2009 model, 7900 km de. şehir içi 320 yakıyor. O da eşittir 8,7 litre benzin. Çok yakıyor. Şehir içi kullanımım 5km gidiyorum stop. Şehir içi kullanımım 6-7 km yi geçmiyor. Evden çıkıyorum okula, okuldan eve ve sağa sola. İlçe küçük olduğundan mesafe hep kısa oluyor.

merhabalar, 2004 model 1.4 cc 90 bg. twinport enjoy easytronic corsa ile her gün günde yaklaşık 30 km yol yapıyorum. sabah işe,akşam işten dönüş saatleri en yoğun olduğu istanbul trafiğinde hemen hemen hergün sollamak için kiddork yaptığım halde... ş.içi 100 km de 6,80 ila 7,60 lt arası yakıyor. iyi ölçüm yapabilmek için 550 km olmadan benzin istasyona girmiyorum. corsa ile ş.dışı hiç gitmediğim için bilmiyorum. saygılarr...

geçen hafta sonu zonguldak ereğli
ereğliden zonguldak üzerinden karabük
karabük zonguldak
olmak üzere toplamda 400 km civarı yol yptım bunun 80 ile 100 km civarı şehir içi araçta 4 kişi ve klima açık şekilde seyahat edildi neyse uzun lafın sopası
400 kmde 65tl yaktım kmde 162 krş yakmışş
kullanım şekli normal şehirler arası yolda 90 ile 110 arası

bu arada benim araç dizel otomatik corsa

bursa-istanbul-tekirdağ arası tam 400 km yol yaptım....istanbulda cok trafik vardı dur kalklar cok oldu ve klımam full acıktı....ayretten arabada yukte vardı ve 2 kısıydık....arabam corsa c cdti tiptronik 400 km tam 70 tl yaktı.....bence yakıt ıcın gayet ii bı performans....

arkadaşalar bende 1.4 opel corsa comfort var 77 bin km de 50 tl lik benzin ile 150-160 km gidebiliyorum sizce nasil? Arabaya gaz taktirmayi düşünüyorum gaz taktirdiğimda tasarrufum ne kadar olacaktir?

1.3 euro dizel gazlıyorum full şehir içi 195 krş mazor da yeni fiyatıyla 3.120

butun yorumları okudumda arkadaşlar özellıkle 1.7 dti olanlar araçlarınız gerçekten cok fazla yakıyor. şöyle özetlim isterseniz;
bende 1.7 dti var tam doldurmadım fakat 110 tl yakıt aldım.yınede full depo sayılır.
yeri geldıgınde inanılmaz derecede gazladım yani zaman zaman devır 4 5 binde kullandım buna ragmen aracım 742 km yol yaptı. hesaplarsanız 152krş denk gelıyor. sımdı yazılan rakamları okuyunca inanılmaz şaşırdım. bence araçlarınızda bır anormallık var.

Geri