Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sehiriçi 60liralık benznle 250km yol gidiyorum... kullanıma göre 240-260ykr arası oynuo...

bende 2001 corsa c 1,4 16 v 90 hp comfort var geçen deneme yaptım fulledim şehir içi 258 sehir dışı 212 kuruş ölçtüm ama son zamdan önce :D 120 ytl ile 565 km şehir dışı yalnız şehir dşında çogu zaman 120 km hıza çıktıgım oldu... araç 63000 de hava filtresi ve bujiler 1000 km önce deişti..

bi depoyla max kaç gördünüz?

ben 950 km gittim..

benim aracım 150-170 ykr arası yakıyor şehiriçi

bu degerrleri nasıl ykladnz anlmyrm :s

fiyatlar artmasına ragmen ?

arkadaşım en son msjı yazan kaçtarihinde yazmış bugun bu değerleri yakalamak imkansız zaten ama şuan şehir içi 17 ykr civarında yakıyor

e işte aynı şeyi söylemişsin :) 17 krş şehir içi hala imkansız gibi bir deer anlamıyorum nasıl sürüyorsunuz arabayı boşa mı alıosunuz ?

Merhaba,

Aracım Corsa D 1.2 1600 km de. Benzin lambsı yandığında depoyu fulledim 35 litre benzin aldı ilk tabanca attığında. Bu benzinle şehir içi ve dışı karışık coğu zaman klima kapalı 650 km yol yaptım lamba yandı.

şehiriçi 215 bin yakıyor benimki.burdaki verilen rakamlara göre biraz yüksek geldi bana ama :cry:

şehiriçi 215 bin yakıyor benimki.burdaki verilen rakamlara göre biraz yüksek geldi bana ama :cry:
geçen gün yolda seni görmüştüm sanırım dostum :) kıbrıs şehitlerdeydin sanırım ?

Geri