Corsan'ı Chipledik :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok yok, mehmet abinin arabayla olmaz, kendi arabanla gel ;) :) , gecen gece de 1.4 u de gorduk ;) hele o 1.4 te bizimki gibi 16 inc jant olsa, gider mi acaba :P :):):):)

yok yok, mehmet abinin arabayla olmaz, kendi arabanla gel ;) :) , gecen gece de 1.4 u de gorduk ;) hele o 1.4 te bizimki gibi 16 inc jant olsa, gider mi acaba :P :):):):)

isterseniz tekrarlarızz daha adil ve net bi şekilde ne dersiniz ne başlangıç ve bitiş olursa rampadada gördük mutlu cihp lileri :) ben burdayım her zaman ona göre :D

sizi gidi tarfik magandaları sizi aldınız aranıza beni oynayın bakalım bi kurt köy yapalım bi akşamda görelim mehmet abi hep senin yüzünden böyle rahat konuşuyorlar hee :kop:

:) :):):kop::kop:
yapalim, hasan duydun mu :) ?

Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz..

puahahahahhahaaa

hasan duydunmu bak mutlu zıplıyo sen yoksun tek bırakma mutluyu:) mehmet yalan edicem senin cihp leri 400 mt ok mi :kop:

muharrem abii gece bi kaç kez gazladıkk senin önden kalkmanı beklediğim halde yinede uzadım yaniii:)büyüksün abimizsin diye kalkışta öncelik bile tanıdım yanii:) ben her zmn varımm abiii!max hız hariç :) ben drag,rolling,makas için hazır bekliyorumm:) 15 jant ve stage2 programlı corsayla gelirim:)dieriylede(stage1 ve 16 jantlı) geçiyorum gerçi ama ben yinede işimi garantiye alıyımm!185-55-15 ve stage2 ile hazırımm!

:) :):):kop::kop:
yapalim, hasan duydun mu :) ?
kanka duydumda bi yandanda korkuyorum!şimdi yine geçicemm bu sefer iice kızcakk bu sefer bizi dövecek abii!arabalarımızıda ateşe vercekk!biliyosun muharrem abii buu!yaparr yanii:sorry:

yok yakmam makas hariç her türlü varım trafigi tehlikeye atmamak lazım o konuda iyi oldugunu biliyorum hasancım ben buralardayım canınız sıkılır eglenmek isterseniz gelirim vark yapmaz :) 400 mt altında girmem ona göre

Yav Madem Bu Kadar Corsa Var C.ertesi Kadosanda Buluşalım İsterseniz Ben Orda Olucam C.ertesi

gelebilirim belki cumartesi ben:) bi sorun olmazsa

Geri