- Konuyu Başlatan
Ynt: Cosmo aracım için Navigasyon Cihazı tercihi
Mert kardeşim her zaman orijinallik ten yana bir tutum sergilesem de navinin arka ekraninda o eski ekranı flu olarak görmek pek cazip gelmiyor nedense. Dediğin gibi cyclone çok pahalı değmez navimaster yine dediğin gibi mp3 gecıslerını yapmiyor ve eski arka plan hoş olmuyor. Geriye yeni sponsorun diğer ürünleri örneğin navimotion gibiler kalıyor. Ona da Kürşad bey cosmo yu tam desteklemesi anlaminda garanti vermiyor. Kaç zamandır biliyorsun aklımda ama kafama yatan çözüm bulamadım Mert. Garantiden de geçtim artık. Bu arada 10 bin birinci mesajın hayırlı olsun. 14alkissMeRt link' Alıntı:+1
Aracının özelliklerine ve orijinalliğine en az müdahale eden cihaz şuan için Navimaster.
Bende Cosmo araç sahibiyim ve Navimaster kullanıyorum, genel anlamda da memnunum.
Navimaster alırsan aracının ayar menüleri, bluetooth fonksiyonları ve klima menüsüne kadar her şey aynı kalacaktır Harun abi.
Benim en çok canımı sıkan nokta video izlerken arada bir beliren Aux yazısı ve direksiyondan mp3 ler arası geçiş yapılamaması. Bunlar dışında geri görüş kamerasında, navigasyon işlevinde ve diğer özelliklerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Artı olarak orijinallik istiyorsan bir seçenekte Cyclone abi. Cyclone'da aracın orijinal menülerini ve fonsiyonlarını kullanıyor. Ben aradaki fiyat farkından dolayı Navimaster'ı tercih etmiştim. Eğer iki cihazda aynı fiyat olsaydı Cyclone alırdım ama bir Cyclone iki Navimaster ücretine denk geliyor.![]()