- Konuyu Başlatan
Ynt: Cosmo aracım için Navigasyon Cihazı tercihi
İş mi bu yaptığın general_Shame_on_you... Cosmoyu yanlış anlatmışlar sana... geri görüş kamerası yok, navigasyon yok, 7 inch lcd ekran da yok.. var dediğin bi bluetooth, bi afl... Bu da navi sisteminin yerini tutmuyor. general_Not_talking
Tüm cesaretimi topluyor tamam bu sefer yaptıracağım konsolu sökerlerken arkamı döner veya gözümü kapatırım diyor ve karar veriyorum, sen çıkıyorsun bana hatırlatıyorsun.adRe J link' Alıntı:Benim görüşüm hiç bulaşmamanız.... Aracınız cosmo herşey var zaten yok ön konsol sökülecek kablo çekilecek vırt zırt ıvır zıvır... Ben şahsen taktırdım ama aracım edition araç baz model e bi canlılık olsun istedim en azından navi ve video klıp izleyeyim içine binince dedim
Siz zaten herşeyi yapıyorsunuz aracınızda ha illa almak istiyorum dersenizde
http://www.hizlial.com/sunny-otyp066-dvd-65-tvsdmmcusbcdnavigasyonbluetooth-goruntu-sistemi/10210407?gclid=CJronO_p374CFdLHtAod0EMAWA
bu tip ürünlere bakın hem markaları daha iyi firmalar hemde montajı basit sökme falan yok her markanın bu tip ürünleri mevcut ayrıca ekran dahada büyüyor tek problem ses çıkışlarını hoparlöre vermek