Cosmo Jant Fiyatını Bilen Var mı?

Ynt: Cosmo Jant Fiyatını Bilen Var mı?

sagol eser
moral bozuyor işte helekide benim gibi titiz bi kişi olunca kafaya takmamak elde degil

bulent_tnt link' Alıntı:
sagol eser
moral bozuyor işte helekide benim gibi titiz bi kişi olunca kafaya takmamak elde degil
orası öyle biz burada ne kadar kafana takma desek bile hissettiğin duyguyu biliyorum taki onarım yapılıp aracını eski halinde görene kadar

Bülent Geçmiş olsun. Nazar demek lazım. Onarılıyor belli bile olmuyor ama zedelenme var mı diye kontrol ettir derim. Sonradan, olmayacak biryerde olmayacak iş açmasın.

eketen link' Alıntı:
Bülent Geçmiş olsun. Nazar demek lazım. Onarılıyor belli bile olmuyor ama zedelenme var mı diye kontrol ettir derim. Sonradan, olmayacak biryerde olmayacak iş açmasın.
EMRE sagolasın

gecmiş olsun bulent hocam .gercekten insanın canı sıkılıyor ama eski haline geldimi boşu boşuna bu kadar canımı sıkmışım diyorsun sonra.

dinojasie link' Alıntı:
gecmiş olsun bulent hocam .gercekten insanın canı sıkılıyor ama eski haline geldimi boşu boşuna bu kadar canımı sıkmışım diyorsun sonra.
sagol metin cim

geçmiş olsun bülent abi çok önemli bişey olmasa gerek canın saolsun takma

Tolga CESUR link' Alıntı:
geçmiş olsun bülent abi çok önemli bişey olmasa gerek canın saolsun takma
TOLGA cım cok sagol

geçmiş olsun,sorunuz cevaplandı mı bilmiyorum ama cosmo jant fiyatı 150-200 euro arasında.

Geçmiş olsun Bülent abi  :(

Geri