Cosmo Jant Fiyatını Bilen Var mı?

Ynt: Cosmo Jant Fiyatını Bilen Var mı?

tam anlamadım ama yenisini istiyorsunuz sanırım kasko dan eksper onarıma sokar diye düşünceniz var sanırım haklı olabilirsiniz ama ben çok küçük ama geniş bir anahtar çiziği için sorduğumda bile çok zor yaparız pahalı olur  ama yaparız demişlerdi servis pek yanaşmıyor yani ama onarımla yenisi gibi olur merak etmeyin

Sagolasin
Servise goturmeyecegim autoking de yapiyorlarmis yarin goturecegim bakalim yenisi gibi olsunda kac para olursa raziyim.

Bülent geçmiş olsun  :(

Benimde tamponu çizmiş aracın tekii !!!!
bende autokınge gideceğim havaları biraz beklyorum boya için... tekar geçmiş olsun

astaa link' Alıntı:
Bülent geçmiş olsun  :(

Benimde tamponu çizmiş aracın tekii !!!!
bende autokınge gideceğim havaları biraz beklyorum boya için... tekar geçmiş olsun
Sagol ozkanim.

bülent abi çok geçmiş olsun. Çok kafana takılcak birşey değil bence ben önceki aracımda kaldırama çok sert vurmuştum jantım 10 15 cm kadar üstten parça kırılmasına rağmen tamirle eski haline geldi bunuda düzeltebilceklerini düşünüyorum bi autokinge göster bencede geçmiş olsun tekrar

bugraa link' Alıntı:
bülent abi çok geçmiş olsun. Çok kafana takılcak birşey değil bence ben önceki aracımda kaldırama çok sert vurmuştum jantım 10 15 cm kadar üstten parça kırılmasına rağmen tamirle eski haline geldi bunuda düzeltebilceklerini düşünüyorum bi autokinge göster bencede geçmiş olsun tekrar
Sagol bugra cim bu isin pirii autoking gibi gorunuyor

Geçmiş olsun Bülent paşa.. Nazar dır nazar...
Takma kafaya..

bugrakorkmaz link' Alıntı:
Geçmiş olsun Bülent paşa.. Nazar dır nazar...
Takma kafaya..
bugracım senmı soyluyorsun kanka takma kafaya diye
autoking e bıraktım arabayı 220 tl ye yenısı gıbı yapıcaklar

bulent_tnt link' Alıntı:
bugracım senmı soyluyorsun kanka takma kafaya diye
autoking e bıraktım arabayı 220 tl ye yenısı gıbı yapıcaklar
Bülent indirim yaptılarmı ?

Kankim geçmiş olsun. Bir kaç gün dür girmiyordum. Jant sonuçta kafana takma Hiç olmadı Atıp yenisini takarsın. Canını üzmeye deymez.

Geri