cosmo ve enjoy kornası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: cosmo ve enjoy kornası

dedıgım gıbı tolga abi cosmonun sesınden sonra öteki bayagı sönuk kalıyor

bul bi enjoy test edelım yanyana.sportlarınkı nasıl acaba burcın in kornaya baksanıza bı ara yanyana

Bülent abi sayesinde servisten zeki beyin çabalarıyla sonuçlandı bu macerada.
Millet sallamıyordu şimdi kornayı bir basıyorum adamlar şöyle bir etrafa bakınıyorlar.Seste gerçekten çok fark varmış.
Birde servisten burak'ın dediğine göre cosmo kornalarının ağız kısmı ızgaralı içeriye su veya taş gibi şeyler zarar vermesin diye yapılmış.
Bu arada çıkan tek korna italyan malı idi ve opele geri gönderildi.
Aracımı seviyordum zaten şimdi daha çok seviyorum.artık 5 binde servise kontrole giderim inşallah. :)
Opel gerçek servis gözümden düşecekti bu sorunu çözmeselerdi. :)

cosmo kornası 300 tl cıvarı
Normalde bu fiyata tampon sökülmesi nedeniyle işçilik dahil fiyat.yoksa işlem basit korna tek sokete takılıp vidalanıyor yerine bu kadar.
Birde ben gm in silecek suyunu aldım 12 lira.silecekleri çok kullanıyorum.lazım olur.

şimdiye kadar kornayı (18 aydır) 10 kez kullanmamışımdır. Sevmiyorum korna çalmayı. o Yüzden çok gerekli de görmüyorum kendimce

dinojasie link' Alıntı:
şimdiye kadar kornayı (18 aydır) 10 kez kullanmamışımdır. Sevmiyorum korna çalmayı. o Yüzden çok gerekli de görmüyorum kendimce

Valla bende sevmem çalmayı ama gerektiği zaman da hiç işe yaramıyor bu korna. Bundan anca "Hey dostum selam" kornası olur. Dikkat, Çekilin ya da Allah seni davul etsin kornası olmaz bundan. (:

dinojasie link' Alıntı:
nasıl yanı korna gereklı degılmı dıyorsunuz sımdı.belkı sızın ıcın olmayabılır ama olmazsa olmaz bırsey helekıde buyuksehırlerde

Aman korna gereksiz demeyelim, İstanbul'un taksicileri ve minibüsçüleri forumu basar valla  :D

bulent_tnt link' Alıntı:
dedıgım gıbı tolga abi cosmonun sesınden sonra öteki bayagı sönuk kalıyor

Merdo link' Alıntı:
sport aynı fark yok :)

bana en yakın enjoy Tolga abi  :D

Pişman değilim yine alsam enjoy alırım ama en azından 1.4 T olur :)

korna gereksiz demek istemedim . bende adanalı oldugum için adana trafiginde de arac kullanıyorum ve büyük şehirlerdeki durumun istanbul kadar olmasa da  farkındayım. ama bugun tekrar kornayı denedim ve benim için ideal bir ses gibi geldi. birde  trafikte korna yüzünden ne tartışmalar çıktığını adana da gördügüm için elim kornaya pek gitmiyor açıkçası. umarım anlatabildim düşüncelerimi :)

bulent_tnt link' Alıntı:
[quote author=dinojasie link=topic=3423.msg77114#msg77114 date=1324810599]
nasıl yanı korna gereklı degılmı dıyorsunuz sımdı.belkı sızın ıcın olmayabılır ama olmazsa olmaz bırsey helekıde buyuksehırlerde
[/quote]

işin özünü sizi trafikte elinde satırla kapınızı zorlayan ve kime korna çalıyorsun diye seslenen biri ile karşılaştıgınızda dediklerimi daha iyi anlayacaksınız :D

Geri