cosmo ve enjoy kornası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: cosmo ve enjoy kornası

Trafikte beni korna caldim diye taciz etmelerinden korkum olsa araba kullanmazdim.  Onde yuruyen 4 ayakli insanlara sesini duyurman lazim. 

bulent_tnt link' Alıntı:
Trafikte beni korna caldim diye taciz etmelerinden korkum olsa araba kullanmazdim.  Onde yuruyen 4 ayakli insanlara sesini duyurman lazim. 
siz bahsettigim olayı taciz olarak yorumluyorsanız, onlara karşı sesinizi duyurmaya devam edin. ben böyle iyiyim. kanı 5 para etmez adamlarla yüz göz olamam. Neyse konuyu biraz dağıttık. fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

İstanbulda kornayı benim kadar kullanan yoktur sanırım.
taksiciler şerit tutmazlar bugün dönerken sahilden biri öyle bir sola kırdı ki bende tranvay yoluna girmek zorunda kaldım.otobüş şöförlerine en çok ayar oluyorum ayna kullanmak yok sinyali ver dal sol şeride.inadına yanına kadar geliyorum basiıyorum kornayı uzunca.bu korna olayını sevdim ben sesi de süper.çift soket olsa havalı korna takardımda tek soket tak çıkar sıkıntı olur. :)
İstanbula şart. ;)

dinojasie link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=3423.msg77368#msg77368 date=1324839834]
siz bahsettigim olayı taciz olarak yorumluyorsanız, onlara karşı sesinizi duyurmaya devam edin. ben böyle iyiyim. kanı 5 para etmez adamlarla yüz göz olamam. Neyse konuyu biraz dağıttık. fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
[/quote]
sn.dinojasie' ye katılıyorum, bir korna yüzünden adam öldürebilen, karşıdakine silah çeken insanlar var ülkemizde
bu insanların hayatta beklentileri yok, ya cezaevine girip çıkmış ya da mafya tipli insanlar
bunlar ile uğraşmadan sen haklısın demek en mantıklısı, ciğeri 5 para etmeyen cahil insanla ne konuşabilirsin
ne de birşey anlatabilirsin

Dediginiz dogru ama konu baska yere cekildi sonucta bu arabayi tek kisi icin uretmiyorlar.  Biz korna farklarini tartisirken arkadas korna olmasada olur dedi o zaman sokturun soketini kullanmayin siz kullanmiyorsunuz diye opel kornasiz araba cikaracak degil. Baslikta zaten kimler korna kullaniyo demedik bakarsaniz korna farklari yaziyor.  Saygilar.

bulent_tnt link' Alıntı:
Dediginiz dogru ama konu baska yere cekildi sonucta bu arabayi tek kisi icin uretmiyorlar.  Biz korna farklarini tartisirken arkadas korna olmasada olur dedi o zaman sokturun soketini kullanmayin siz kullanmiyorsunuz diye opel kornasiz araba cikaracak degil. Baslikta zaten kimler korna kullaniyo demedik bakarsaniz korna farklari yaziyor.  Saygilar.

Abi 5-6 tane büyükşehirde tafikte çok kısa olmayan sürelerde araç kullandım;

İstanbul - İzmir - Ankara- Samsun - Kocaeli'yi de sayıyorum nüfus olarak yoğun olduğu için, korna olayı İstanbul'da gerçekten savunduğun şekilde yan aynalar sinyal far vs ne ise kornada aynı şey birde sen trafik olarak tam kilit semtte bulunuyorsun senin korna artık etrafındaki araç ve yayalarla yeri gelir kedi köpekle bağlantı kurmana, yol almana-vermene vs yarayan arabanın dışındaki elin kolun(İstanbul'da araç süren herkes için aynıdır eminim)

Ama Adana bahsi geçmiş korna ile ilgili onuda son derece haklı buluyorum çünkü Adana'da kahvehanede okey oynarken taş çaldın diye ıstaka ile kafasına defalarca vurularak ölen insanlar varmış.

orayıda bizim rize-trabzon gibi düşünmek lazım işte :)

dinojasie link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=3423.msg77368#msg77368 date=1324839834]
[/quote]

esad J link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=3423.msg77493#msg77493 date=1324847266]

Abi 5-6 tane büyükşehirde tafikte çok kısa olmayan sürelerde araç kullandım;

İstanbul - İzmir - Ankara- Samsun - Kocaeli'yi de sayıyorum nüfus olarak yoğun olduğu için, korna olayı İstanbul'da gerçekten savunduğun şekilde yan aynalar sinyal far vs ne ise kornada aynı şey birde sen trafik olarak tam kilit semtte bulunuyorsun senin korna artık etrafındaki araç ve yayalarla yeri gelir kedi köpekle bağlantı kurmana, yol almana-vermene vs yarayan arabanın dışındaki elin kolun(İstanbul'da araç süren herkes için aynıdır eminim)

Ama Adana bahsi geçmiş korna ile ilgili onuda son derece haklı buluyorum çünkü Adana'da kahvehanede okey oynarken taş çaldın diye ıstaka ile kafasına defalarca vurularak ölen insanlar varmış.

orayıda bizim rize-trabzon gibi düşünmek lazım işte :)

[/quote]

Bu iki iletiyede hak veriyorum bazı kendini bilmezler yüzünden ne hallere düştük millet arabasının kornasını kullanamıyor ve kullanamayanlarada hak veriyorum.

Mersin Tarsus'ta alacak-verecek davası yüzünden yaşanan bir olayın videosunu paylaşayım sizlerle Adana sayılır zaten korna olayını ondan sonra bir daha düşünün.

Borcunu ödemediği için bakın neler olmuş Tarsus'ta  :o

Benzin döküp yaktı!

adamı resmen yakmış

bu kadarda değil yani bunların ırkı cinsi türü ne ya.

ben okeyde taş çalma olayını inanarak söylememiştim duymuştum sadece ama bu video resmen benim söylediğim olayı masum bir hale getirdi.

esad J link' Alıntı:
adamı resmen yakmış

ben okeyde taş çalma olayını inanarak söylememiştim duymuştum sadece ama bu video resmen benim söylediğim olayı masum bir hale getirdi.

Ben bu videoyu izlerken şok olmuştum bir insan nasıl böyle bir işe kalkışır. (insan demeye bin şahit gerek)

İbreti alem olsun diye o meydanda böylelerini komaya sokana kadar linç edeceksin.

MeRt link' Alıntı:
[quote author=esad J link=topic=3423.msg77590#msg77590 date=1324857891]
adamı resmen yakmış

Ben bu videoyu izlerken şok olmuştum bir insan nasıl böyle bir işe kalkışır. (insan demeye bin şahit gerek)

İbreti alem olsun diye o meydanda böylelerini komaya sokana kadar linç edeceksin.
[/quote]

sen şimdi bunları kınamış mı oldun Mert :D :D

yada ibreti alem olsun diye yakacaksın  :)

Geri