cr-v evolution ;)

cr v krom jant diye bağırıyor gibi sanki..
maşallah kazasız belasız..

Furkan valla krom jantlara hiç ısınamadım oldum olası sevmem o yüzden aklımın ucundan bile krom jant takmak geçmedi :D

yusuf kardeş MAŞALLAH çok güzel olmuş jantlar çok güzel filmler çok güzel durmuş, arabayı bi sonax veya ziebarta sok dahada bi parlasın ;) bu arada tek sırıtan arkadaki ve çamurluktaki sarı sinyal beyaz yap bence veya kırmızı nasıl istersen ;) Kazasız belasız iyi günlerde bin kardeş ...

kazsız belasız sürüşler araç güzel olmuş yusuf...krom janta bende katılıyorum ama..ama jant işi zevk meslesi her zaman..güle güle kullan maşallah

araba gayet guzel olmus ayrıca gözüme takıldı hala 7110 kullanıyorsunuz :D o telefonuda oldum olası sevmişimdir...kazasız sürüşler

7110 faal olarak kullanmıyorum ama gerçekten güzel bir telefon dediğiniz gibi, içinde açık ama kullanmadığım 532 li bir hattım var kit boş kalmasın diye telefonda öle orda duruyor :D

abi yay tak sürüngen gibi gez cadde'de off:D:D
ben olsam hiç düşünem direk keserim:D

yusuf kardeş MAŞALLAH çok güzel olmuş jantlar çok güzel filmler çok güzel durmuş, arabayı bi sonax veya ziebarta sok dahada bi parlasın ;) bu arada tek sırıtan arkadaki ve çamurluktaki sarı sinyal beyaz yap bence veya kırmızı nasıl istersen ;) Kazasız belasız iyi günlerde bin kardeş ...

Mustafa olabilir aslında aklımda vardı ama karar verememiştim ;)

Geri