cr-v evolution ;)

kazsız belasız sürüşler araç güzel olmuş yusuf...krom janta bende katılıyorum ama..ama jant işi zevk meslesi her zaman..güle güle kullan maşallah

eyvallah abi senin königleride bekliyoruz bu arada ayrıca dediğin gibi ben araç bordo olduğu için siyah tercih ettim bencede gayet şık durdu ayrıca siyah cam filmi ilede jantların rengi birbirini tamamladı şimdi bir karbon kaplama projem var çok yakında bazı parçaları karbon kaplatmayı düşünüyorum

inşallah yusuf resim yanıltıcı olabilir zaten canlı gözle görmek istiyorum bir ara görüşelim

Yani aklımda bişey yok, gördüğümü değerlendirdim sadece. Belki siyah olmasa daha iyi dururdu. Zevk meselesi tabi herkes kendi zevkine göre değerlendirecek elbet..

jantları siyah takmamın sebebi cam filmi ile birbirini tamamlıyacağını düşündüm ayrıca araç rengide siyahı gösterecek bir renk ama bu işler dediğiniz gibi zevk işi herkezin zevkide birbirini uymuyor tabi ;)

bak fikir veriyorum, siyaha başlamışken :) çamurlukların plastik kısımlarını piano blacke boyat çok güzel durur, ön cama film, farların içini siyaha boyat bi xenon mercekleri yerleştirt, sinyalleri beyaz veya siyah yap ;) ;) Araba bitti :) :)

bide tavana siyah folyo tabii :)

Geri