cr-v evolution ;)

jantlar çok güzel olmuş belki çok az alçalsa daha iyi olur ama jip olduğu için bişey diyemem ön farları karartmak gibi işlemlerle jantlarla arabanın uyumu daha ön plana çıkabilir...

kazasız belasız...

jantlar çok güzel olmuş belki çok az alçalsa daha iyi olur ama jip olduğu için bişey diyemem ön farları karartmak gibi işlemlerle jantlarla arabanın uyumu daha ön plana çıkabilir...

kazasız belasız...

sağol Türker aslında aklımda bir kaç değişiklik daha var ama zamanla alçaltma işine sıcak bakmıyorum bir aralar düşünmüştüm ama sonuçta jip nede olsa doğası yüksek :)

Araç çok güzel olmuş güle güle kullanın. Yalnız birkaç tane naçizane önerim olacak; ön farların içini açıp reflektör harici kısmını füme veya siyaha boyarsanız daha şık bir görünüm kazanabilir araç. Birde plakalıkları sökerseniz araba daha da çekici olabilir :) Tekrardan güle güle kullanın

Araç çok güzel olmuş güle güle kullanın. Yalnız birkaç tane naçizane önerim olacak; ön farların içini açıp reflektör harici kısmını füme veya siyaha boyarsanız daha şık bir görünüm kazanabilir araç. Birde plakalıkları sökerseniz araba daha da çekici olabilir :) Tekrardan güle güle kullanın

teşekkürler ön farları bende düşündüm ama boyattıktan sonra toplanırken sıkıntı oluyor iyi izolasyon yapılmassa buğu olma riski var o yüzden vazgeçtim plakalıklara gelince en kısa zamanda sökülecek :D

gayet güzel olmş hocam kazasız belasız binin..ön plaka kare olrsa tatlı durabilir
plakalıkların çıkmasına bnde katılıorm..
birde sorum olucak arabayı hangi marka cila ile parlatıorsn baya başarılı:)

teşekkürler aslında araça ekstra bir cila yok yalnız yıkatırken genelde bu fırçsız süngersiz köpüklü ilaçlı yıkamalar varya onlarda yıkatıyorum belki o köpüklerin içindeki ciladan kaynaklanıyor olabilir

Çok güzel olmuş. Zaten araba güzel. Ne yapsan yakışır.

Geri