Cruise control taktırmak isteyenler

opel team servise bir sorum olucak x motora takmanın net maliyeti nedir? takılabilirmi astra h lerdeki gibi çalışırmı frene basınca devreden çıkarmı yani.

Son düzenleme:
Ruhsatına bak motor no Z16XE diye başlıyorsa z motor X16XE diye başlıyorsa x motordur ama aracın elegance ise büyük ihtimalle senin motor x bu motora ankarada zor taktırırsın servisler uğraşmıyor ama istanbulu bilmiyorum
ruhsata baktım. motorum Z i miş. teşekkürler.

arkadaşlar merhaba, benim aracım Z16XE 2001 model astra G ve bir kaç sorum olacak, ben her gün şehir içi trafiğindeyim ancak yılda bir defa uzun yola çıkıyorum. bu yoldan hareketle;

1- bu işlemi yaptırmam bana bir getiri sağlar mı acaba
2- benim aracım içinde olabiliyor mu bu işlem?
3- ankara'da hangi servise götürmem gerekiyor?
4- toplam maliyeti nedir?

bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim.

1-30 u geçer geçmez istersen bu sistemi kullanmaya başlıyorsun. Kesinlikle bir getirisi olacaktır hatta elin alışsın şehir içinde seyir halindeyken fren kullanmadan + ve - tuşlarıyla aracı kontrol ediyorsun
2-z motor olması nedeniyle aracında alt yapısı büyük ihtimalle var
3-ben opanda taktırdım işçilikleri ve müşteri hizmetleri iyi çalışıyor aracın yanında bekliyebiliyorsun.
4-Ben 150 ye taktırdım ama reis 100 e takıyormuş denilmiş oraya bir baktır ama 100 e takılması nerdeyse imkansız çünkü kullanılan malzemelerin fiyatı bu kadar tutuyor

1-30 u geçer geçmez istersen bu sistemi kullanmaya başlıyorsun. Kesinlikle bir getirisi olacaktır hatta elin alışsın şehir içinde seyir halindeyken fren kullanmadan + ve - tuşlarıyla aracı kontrol ediyorsun
2-z motor olması nedeniyle aracında alt yapısı büyük ihtimalle var
3-ben opanda taktırdım işçilikleri ve müşteri hizmetleri iyi çalışıyor aracın yanında bekliyebiliyorsun.
4-Ben 150 ye taktırdım ama reis 100 e takıyormuş denilmiş oraya bir baktır ama 100 e takılması nerdeyse imkansız çünkü kullanılan malzemelerin fiyatı bu kadar tutuyor

çok teşekkür ederim. ilgin ve alakandan dolayı, muhakkak düşünüyorum.:)

Cruise kontrol

bu opel combolar içinde geçerlimi acaba:sorry:

30 u geçer geçemz hız sabitleyici nasıl devreye girer ilginç benim arabada 80 i geçdinmi giriyor 80-90 zaten stabil bir aracın en verimli ve eko yakdığı hız ona göre ayarlamışlar diye düşünmüşdüm ben ilginçç

evet 30 dan sonra devreye giriyor cruise controlun amacı öncelikle hızı sabitlemek, yakıttan tasarruf ikinci planda aracınız manuel ise cruise control vitesi ayarlamayacaktır sadece hızı sabitleyecektir vites 3 te hız 80 de ise tüketim haliyle fazla olacaktır.
araç otomatik ise hem hızı sabitleyecek hemde vitesi ayarlayacaktır.

istanbul maltepe köprüsünün yanında gebcar var opel servisi her işi yaptırabilirsiniz...yılmaz usta ....

Geri