Cruise control taktırmak isteyenler

teşekkürler arkadaşım.
görüntülerde yeterli.

opelteam sitesi açılmıyor adresi ve telefonu varmı

peki astra h larda gösterge panelindeki CC ışığını yakıyor mu CC yi devreye soktuğumuzda? yani orjinali gibi oluyo mu?
Eğer ışıgı falan yakıyosa sorunusuz calışıyosa 150 ytl uygun fiyat bana zamanında 220 demişlerdi...

Son düzenleme:
I tuşu ile hızı sabitliyorsun sabitleyici devrede ise bu tuşla hızı arttırıyorsun iki defa basarsan 3 km arttırıyorsu basıp bırakmazsan kendiliğinden artıyor
R tuşu ile hızı düşürüyorsun eğer sabitleyici devreye girip çıkmışsa bu tuşla devreden çıkmadan önceki hızına getiriyorsun I tuşundaki çift basma özelliği R tuşu içinde geçerli ama bu eksiltiyor
alttaki O tuşu ile de devreden çıkarıyorsun veya fren ve debriyaja basıncada çıkıyor ama gaza basınca çıkmıyor ayağını gazdan çekince sabit hızında devam ediyor

astra G lerde yok abi ışık benim bildiğim kullanım klavuzunda filan da yok

Vectra 2.0cdx otomatiğe taktırabilirmiyim araçım 2000 model. Takılırsa nerede kaç paraya ?

arkadaşlar merhaba benim aracım 2000 model zafira bende aracım için cc düşünüyorum ve zafiralarla diğer modeller arasında bir fiyat farkı varmıdır teşekkürler

arkadaşlar merhaba benim aracım 2000 model zafira bende aracım için cc düşünüyorum ve zafiralarla diğer modeller arasında bir fiyat farkı varmıdır teşekkürler
tabı vardır bence.butun arabalar farklı.onun parcası uymaz,bunun uyar vs.atıyorum zafıraya yapılması zorsa ugrastırır ve buna baglı olarak daha cok malıyete sebep olur...:good:

Geri