Cruise control taktırmak isteyenler

Cruise Control Hakkinda...

Arkadaslar oncelikle merhaba,

Az once Opel Odak la konustum Astra G lerin hepsine takilabiliyomus bu ozellik

sinyal kolu 115 ytl
debriyaj musuru 20 ytl
iscilik 65 ytl

toplam 200 ytl maliyetle bu is cozebilirsiniz.

arkadaslar sinyal kolunun resmi asagidaki linkten gorebilirsiniz

http://freenet-homepage.de/hubis_autoersatzteile/2687.jpg

Son düzenleme:
Sinyal kolunun resmini koyabilecek arkadaş varmı?

ben çekip forma yüklerim ama yarın olur

bizde takıyoruz 200 ytl maliyeti var

bende taktırdım 3-4 hafta filan oldu güzel bir sistem araba 2004 Njoy çoğu yere gittim çok değişik fiyatlar aldım kimisi tesisat yok dedi kimisi var dedi ben kolu başka yerden temin ettim başka yerde taktık takarken hız sabitleyici kola normal siyal kolunun dışında ayrı jaklı bir kablo bağlanıyor arabada mevcuttu taktırdıktan sonra Opis e gittim yetkili servis debriyaja şartel takıp programladılar koç gibi çalışıyo ama clup gl comfort donanım paketi olanlarda tesisat olduğunu zannetmiyorum ayrıca X motorlara takarken ayrıca bir sürü parça takıyorlarmış fiyat 200 ü geçiyormuş diye duydum resimleride eklerim

ayrıca Ankara da olanlar Opan veya opal a gitmesinler bu servisler bu işten anlamıyor bunun piri opis

bende taktırdım 3-4 hafta filan oldu güzel bir sistem araba 2004 Njoy çoğu yere gittim çok değişik fiyatlar aldım kimisi tesisat yok dedi kimisi var dedi ben kolu başka yerden temin ettim başka yerde taktık takarken hız sabitleyici kola normal siyal kolunun dışında ayrı jaklı bir kablo bağlanıyor arabada mevcuttu taktırdıktan sonra Opis e gittim yetkili servis debriyaja şartel takıp programladılar koç gibi çalışıyo ama clup gl comfort donanım paketi olanlarda tesisat olduğunu zannetmiyorum ayrıca X motorlara takarken ayrıca bir sürü parça takıyorlarmış fiyat 200 ü geçiyormuş diye duydum resimleride eklerim

ayrıca Ankara da olanlar Opan veya opal a gitmesinler bu servisler bu işten anlamıyor bunun piri opis
kaça mal ettiniz?

40 liraya bi kol buldum 2. el onunla taktırdım uzununda sorun vardı gittim 0 bi tane aldım 90 liraya o kollada Opis e gittim 36 ytl ya debriyaja şarter taktılar bide programladılar süper oldu senin için inip resim çekeyim bi tane

150 ytl'ye forumun sponsoru takıyor
opel team
bostancı sanayide 50 ytl'de cebe atarsınız

bunlarda resim total de 126 liraya filan mal oldu belki yetkili servis girmeseydi olaya daha ucuzada olabilirdi Fotoları telefonla çektim bide gece modu olunca böyle oldu fotoğraf makinasını bulamadım
goruntu081ry9.jpg

goruntu082xs4.jpg

goruntu083uc7.jpg

Geri