z motorlra takılıyormş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim corsa d de yok. doğal olarak çünkü essentia+konfor paket. ama corsa c en donanımlısı (silverline spor paket), onda da yok. taktırayım diye servise gittim bi ara. sürpriz. buna olmaz dediler. niyeki, essentialara bile taktıranlar var? diye sordum. cevap komikti. tamamen tesadüf gibi bişey, biz de anlamadık bazı arabada hazır oluyor tesisat bazısında olmuyor dediler. cc olayı yattı benim arabaya. o kadar da heves yapmıştık![]()
yazılımsal hiçbirşey yok babam bmc de elektrik teknisyeni şimdi kalite kontrolde megastar çıkmadan 20 prototipi babamlar yaptı araca cc eklemişler yazılımsal bişi yok hatta ben yaparım kolu al falan dedi ama bilmiyorum napçaz hatta abs içinde bişi düşünüyoruz ıslak zeminde absli kuruda abssiz tabii bi anahtar lazım içeriye nasıl?
yazılımsal hiçbirşey yok babam bmc de elektrik teknisyeni şimdi kalite kontrolde megastar çıkmadan 20 prototipi babamlar yaptı araca cc eklemişler yazılımsal bişi yok hatta ben yaparım kolu al falan dedi ama bilmiyorum napçaz hatta abs içinde bişi düşünüyoruz ıslak zeminde absli kuruda abssiz tabii bi anahtar lazım içeriye nasıl?