Cruise control taktırmak isteyenler

mekanik yok evet beyine tanıtıyolar kolu beyin hallediyor gerisini allah aşkına c kasa essentia ya takıcaklarda d kasa essentia+konfora mı takmıcaklar emin değilim servisler türkiyenin yüz karası opeli karalıyorlar

opel arkas (izmir-manisa) a bi sorayım arkadaşım orda tam cevabı büyük ihtimalle alırız yarın yazarım ne dediklerini yarın arıcam

mekanik yok evet beyine tanıtıyolar kolu beyin hallediyor gerisini allah aşkına c kasa essentia ya takıcaklarda d kasa essentia+konfora mı takmıcaklar emin değilim servisler türkiyenin yüz karası opeli karalıyorlar

d ye değil, ben c kasayı götürdüm servise. bakıp edip sonunda buna olmuyor abi dediler.

yazılım gerekli gibi bence. sen kola bastığında silindire giden yakıtı sabitleyecek. bu tamamen elektronik bir olay. mekanik hiçbirşey yok. yazılım nasıl gereksiz?
Bak arkadaşım yazılımsal değil kol gaz pedalını sabitliyor başka bir işlem yok yani yazılımı gerektiricek bir işlem yok yani drive by wire sisteminde gaz pedalı üstünde ki elektronik algılıyıcılara bağlanıyor ve kolun komutlarına uyuyor algılayıcılar bu kadar c 1.2 essentia arkas otomotiv manisa veya izmir karşıyakaya sorabilirsin takılıyor dediler

bende taktırıyorum 130ytl işçilik dahil çok süper olucak herkese tavsiye ederim aracım 1.2 corsa 2004

ben de taktırtmak istiyorum. opaz 230 lira gibi bir fiyat çıkarttı. 130 uygun görünüyor. nerede taktırtacaksın?

oktay opel arkas manisa bu fiyatı söyledi karşıyaka arkasta taktırıcam ama biraz beklicem çünkü parasal sıkıntı var en geç mart gibi taktırıcam arkasla bi görüş hakan var manisa arkasta ona bi sor işçilik ne kadar söylicekler ayreten yazarsan sevinirim

Bak arkadaşım yazılımsal değil kol gaz pedalını sabitliyor başka bir işlem yok yani yazılımı gerektiricek bir işlem yok yani drive by wire sisteminde gaz pedalı üstünde ki elektronik algılıyıcılara bağlanıyor ve kolun komutlarına uyuyor algılayıcılar bu kadar c 1.2 essentia arkas otomotiv manisa veya izmir karşıyakaya sorabilirsin takılıyor dediler

montaj yapıldıktan sonra yazılım yükleniyor yüklenmezse hatta doğru işlem yapılmazsa sistem çalışmıyor..
Sırf bu sebeble birçok servis takmıyor veya takamıyor

Son düzenleme:
bülent msn aldım ekledim senden bu konu hakkında yardım alsam walla süper olur şimdiden saol adım emre

hız sabitleyici

slm arkadaşlar ben hız sabitleme yani (cruiser control dedikleri şeyi astra aracıma yaptırıcam da bostancı sanayi de yapan yer var mı? veya başka yer yardımlarınız için şimdiden teşekkür:o

Geri