Ynt: Cruze testindeki adamın saçmalıkları
bombalamışlar madd
bombalamışlar madd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MeRt link' Alıntı:Oldu olacak gece araba çalışır vaziyette içinde yatalım uyanınca direk işe gideriz, turbo yanmasında
hllb link' Alıntı:astrayı almadan önce araba bakarken buna da baktım, deneme sürüşüne çıkmaya gerek bile görmedim mazda 3ü denedim onu da beğenmedim. zaten geçen gün de başka bir başlığa yazdığım gibi bu paraya daha iyi bir araba olsaydı biz de eşek değiliz ya gider onu alırdık.
hllb link' Alıntı:astrayı almadan önce araba bakarken buna da baktım, deneme sürüşüne çıkmaya gerek bile görmedim mazda 3ü denedim onu da beğenmedim. zaten geçen gün de başka bir başlığa yazdığım gibi bu paraya daha iyi bir araba olsaydı biz de eşek değiliz ya gider onu alırdık.
MeRt link' Alıntı:6.36'da arabayı vurdu zannettim
Adam o turbolarda arıza-yanma oluyormuş sabahleyin birde çok bastığınızda ve stop ederken 5 dakika beklemek lazım tarzında bir şeyler söylüyor
Oldu olacak gece araba çalışır vaziyette içinde yatalım uyanınca direk işe gideriz, turbo yanmasında
kesinlikle sinyal far anahtarı silecek anahtarı radyo menüsü config menüsü bilgi ekranı yol bilgisayarı menüsü hatta aracın anahtarı yapısı bile aynı.qwer001 link' Alıntı:Yav arkadaşlar cahilliğime verin ilk defa görme fırsatım oldu cruze'un içini o yüzden soruyorum.Bu arabanın direksiyon simidi,digital ekranı , sinyal kolları ve far ayarlarının olduğu kısım astra j ile aynı mı yoksa bana mı ole geldi
kesinlikle sinyal far anahtarı silecek anahtarı radyo menüsü config menüsü bilgi ekranı yol bilgisayarı menüsü hatta aracın anahtarı yapısı bile aynı.dionysoss link' Alıntı:[quote author=qwer001 link=topic=3515.msg80540#msg80540 date=1325181624]
Yav arkadaşlar cahilliğime verin ilk defa görme fırsatım oldu cruze'un içini o yüzden soruyorum.Bu arabanın direksiyon simidi,digital ekranı , sinyal kolları ve far ayarlarının olduğu kısım astra j ile aynı mı yoksa bana mı ole geldi