Ynt: Cruze testindeki adamın saçmalıkları
Cruze dünyanın en çok satılan 6 ya da 7. arabası sanırım ama dediğin farklar bence de var; bir kere dikkat ettiysen Cruze ne kadar gösterişli olsa da kapı kalınlığı, kapanışları kpaut-bagaj kapağı ağırlıkları olarak bariz zayıf Astra ya göre..
xylent link' Alıntı:Cruze'u seven de olabilir, Astra'dan daha iyi bulan da olabilir. Hepsine saygı duyarım. Ama şunu söyleyeyim, araç almadan önce Opel bayisinde araçları incelerken Astra J'ye 10 metre uzaklıkta Cruze duruyordu. Cruze'a ilk bindiğimde çok beğenmiştim, ama Astra'nın kapısını açtığım ve içine oturduğum anda aradaki fiyat farkına hak verdim. Görüntüsü istediği kadar benzesin, koltuğa oturduğum anda aradaki konfor farkı benim için çarpıcıydı. Belki de önyargılıydım bilemiyorum; ama tecrübem bu şekilde oldu. Gerisi belli zaten...
Cruze dünyanın en çok satılan 6 ya da 7. arabası sanırım ama dediğin farklar bence de var; bir kere dikkat ettiysen Cruze ne kadar gösterişli olsa da kapı kalınlığı, kapanışları kpaut-bagaj kapağı ağırlıkları olarak bariz zayıf Astra ya göre..