Cruze testindeki adamın saçmalıkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avcı06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cruze testindeki adamın saçmalıkları

xylent link' Alıntı:
Cruze'u seven de olabilir, Astra'dan daha iyi bulan da olabilir. Hepsine saygı duyarım. Ama şunu söyleyeyim, araç almadan önce Opel bayisinde araçları incelerken Astra J'ye 10 metre uzaklıkta Cruze duruyordu. Cruze'a ilk bindiğimde çok beğenmiştim, ama Astra'nın kapısını açtığım ve içine oturduğum anda aradaki fiyat farkına hak verdim. Görüntüsü istediği kadar benzesin, koltuğa oturduğum anda aradaki konfor farkı benim için çarpıcıydı. Belki de önyargılıydım bilemiyorum; ama tecrübem bu şekilde oldu. Gerisi belli zaten... :D

Cruze dünyanın en çok satılan 6 ya da 7. arabası sanırım ama dediğin farklar bence de var; bir kere dikkat ettiysen Cruze ne kadar gösterişli olsa da kapı kalınlığı, kapanışları kpaut-bagaj kapağı ağırlıkları olarak bariz zayıf Astra ya göre..

xylent link' Alıntı:
Cruze'u seven de olabilir, Astra'dan daha iyi bulan da olabilir. Hepsine saygı duyarım. Ama şunu söyleyeyim, araç almadan önce Opel bayisinde araçları incelerken Astra J'ye 10 metre uzaklıkta Cruze duruyordu. Cruze'a ilk bindiğimde çok beğenmiştim, ama Astra'nın kapısını açtığım ve içine oturduğum anda aradaki fiyat farkına hak verdim. Görüntüsü istediği kadar benzesin, koltuğa oturduğum anda aradaki konfor farkı benim için çarpıcıydı. Belki de önyargılıydım bilemiyorum; ama tecrübem bu şekilde oldu. Gerisi belli zaten... :D
kesinlikle katılıyorum sana zaten aksi durum olsaydı cruzedan astaraya geçmezdik  ;)

''biri''  bi kuyuya taş atmış... blahhh

xylent link' Alıntı:

çok haklısınız. aynı olay benimde başıma geldi. babamla beraber bakıyoduk bu nası falan diye. içine oturduk "hmm iyiymiş, özellikleride fiyatına göre iyi." sonra ben  "baba gel bide astraya bin" dedim. babam  "olum bunu alıyoruz kaçarı yok " dedi ve nokta bu :D

bence en doğru seçim "ASTRA 1.4 T."

Her zaman dedigim gibi
Cruze astra nin cakmasi.
Renaultla dacia gibi.

MeRt link' Alıntı:
6.36'da arabayı vurdu zannettim  :D

Adam o turbolarda arıza-yanma oluyormuş sabahleyin birde çok bastığınızda ve stop ederken 5 dakika beklemek lazım tarzında bir şeyler söylüyor

Oldu olacak gece araba çalışır vaziyette içinde yatalım uyanınca direk işe gideriz, turbo yanmasında  :D
bu konuya hıc bakmamıstım ama sabah sabah öldürdün benı  mert 045thumbsup :D

tonyhawk link' Alıntı:
bu konuya hıc bakmamıstım ama sabah sabah öldürdün benı  mert 045thumbsup :D

Oktay abi adam sabah çalıştırınca birde stop ederken 5 dakika bekleyin demiş, sabah akşam 5 dakika beklesek ayda iki depo benzin beklerken yeriz.  :D

Zaten Turboda çıkacak maliyetle kafa kafaya gelir.  :D

ya babamda 1.3 cdti corsa var, benim astradaki motor ile aynı
yıllarca kullandık ve 130 binlere geldi aracı kullanırken hiç dikkat etmezdik
araç durur durmaz zart diye kapatırdık ya da çalışırken keza
şu ana kadar hiç turbo arızası vermedi :)

Geri