Cyclone Navi Ekranı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cyclone Navi Ekranı

trk_187 link' Alıntı:
walla iki gundur bakırköyun ara caddelerinde hic bilmedigim ara sokaklarda beni oyle bir yonlendirdi ki..... 3000 bile olsa verirdim....
:D haklısın valla.

bugun araçta ilk defa dvd film seyrettim. surround ses sistemi harikaydı.. evimde bile yok bu sistem. way anasını dedim. sinema gibi 011zaa

ben henüz deneyemediğim için bir yorum yapamicam :) ancak radyo açıkken ses çok boğuk geliyo diyen arkadaşlar vardı , eğer dvd izlerken surround ses kalitesinde geliyorsa ses harika olur gerçekten

şu cyclone yada necvox takınca radyo sesinin değişme olayını anlamadım eski cd400 radyosu çalışıyor diye biliyorum ben bir problem yaşamıyorum

astraowner link' Alıntı:
şu cyclone yada necvox takınca radyo sesinin değişme olayını anlamadım eski cd400 radyosu çalışıyor diye biliyorum ben bir problem yaşamıyorum
bana kullanmak nasip olmadı henüz ama forumda öyle bir şey okumuştum  023hm sesin net çıkması için yüksek seste dinlemek gerektiği yazılmıştı yanılmıyorsam

markopasa86 link' Alıntı:
ben henüz deneyemediğim için bir yorum yapamicam :) ancak radyo açıkken ses çok boğuk geliyo diyen arkadaşlar vardı , eğer dvd izlerken surround ses kalitesinde geliyorsa ses harika olur gerçekten

walla hemen dene bence... once dvd' surucuden vuuuv diye bir ses geliyor... makine ilk defa calıstı belki ondan... sonra sesi acınca gerçekten cyristalclear bir sess kalitesii

trk_187 link' Alıntı:
[quote author=markopasa86 link=topic=440.msg19821#msg19821 date=1301256598]

walla hemen dene bence... once dvd' surucuden vuuuv diye bir ses geliyor... makine ilk defa calıstı belki ondan... sonra sesi acınca gerçekten cyristalclear bir sess kalitesii
[/quote]
zaten aracı ilk aldığım gün en çok cyclone ile vakit geçirirm sanıyorum :)

cyclone kullanıcıları arasında kafalık arkalarına kamera taktıran veya düşünen var mı? fiyatı nasıl olur bu işin?taktırmak konusunda ciddi düşünmeye başladım...

ercub link' Alıntı:
cyclone kullanıcıları arasında kafalık arkalarına kamera taktıran veya düşünen var mı? fiyatı nasıl olur bu işin?taktırmak konusunda ciddi düşünmeye başladım...

kafalık arkalarına kamera taktıran veya düşünen var mı? sorusunu anlamadım...  LCD'yi kastettiniz herhalde... walla ilginç olurdu... ama bizimkiler guvenlik onlemli kafalıklar.. belki yapılması uygun olmayabilir. bir de kaza anında Allah korusun nasıl olur bilemiyorum....

markopasa86 link' Alıntı:
[quote author=astraowner link=topic=440.msg19822#msg19822 date=1301256732]
bana kullanmak nasip olmadı henüz ama forumda öyle bir şey okumuştum  023hm sesin net çıkması için yüksek seste dinlemek gerektiği yazılmıştı yanılmıyorsam
[/quote]
size birşey söylememiştim zaten diğer her sorunu anlıyorum ama şu olayı çözedemedim sorunu yaşayan arkadaşta uydurmuyordur .ama bu problem bana biraz psikolojik gibi geliyor.bende radyonun çekme gücüyle ilgili bir problem yaşıyorum number 1 yada power fm yada bazı diğer kanallar cızırdıyor yere göre değişiyor ama mesela diğer aracım honda civic aynı yerde sorunsuz çekiyor tamamen istanbul içi bu olaylar servise gittiğim birgün sorucam ama necvox takılmadan öncede vardı bu problem

Geri