Ynt: Cyclone Navi Ekranı
sercan birşey soracağım sen eski aracı eldenmi sattın takasamı vardin?
sercan birşey soracağım sen eski aracı eldenmi sattın takasamı vardin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takasta kullandım, çok düşük vermediler fiyatı bende uğraşmak istemedim açıkçası.DERSİMLİ link' Alıntı:sercan birşey soracağım sen eski aracı eldenmi sattın takasamı vardin?
Bugün öğlen saatlerinde aracımın kiti kargoyla elime ulaştı, bende aldığım gibi araca taktırmak için sanayiye götürdüm, dönüştede depoyu fulledim. Araçta çeyrek depo benzin vardı, depoyu fulledim ve 183 tl tuttu, dizelde de hep çeyrek depo kala alıyordum, onda da 163-167 tl aralarında tutuyordu. Elbette katettiği mesafe dizelin daha fazla, ama şu an için eski dizel aracımla şuanki aracımın performans-yakıt masrafı dengesini karşılaştırırsam, halimden son derece memnun olduğumu söyleyebilirim. Bu arada dizel 6.5 ortlamaya sahipti, şuan GTC de ortlama net 11.0 litre/100 km.DERSİMLİ link' Alıntı:aracınıza diyecek yok allah kazadan beladan kem gözden korusun, ama şu yakıt meselesi çok can sıkıcı. şimdi bazı arkadaşlar yine sıralamaya başlayacak alıyorsa düşünme falan ama gerçekten insanı rahatsız ediyor.
Umarım dediğiniz gibi olur, 9.5-10 litre arasında kemikleşirse gayet sevindirici olacaktır benim adımaastraowner link' Alıntı:uzakken daha karlısınız çevreyolundan söyliyim bizim araçlar sakin kullanımda trafiksiz çevreyolunda 6-7 lt yakıyor ben beşiktaş-levent arası kullanıyorum 9.2 lerde şuan kışla gittikçe artıyor motor ısınması zaman aldığı için