Ynt: Cyclone Navigasyon Güncelleme (Kendiniz Güncelleyebiliyorsunuz)
Gerekli dosyalari mesaj attim size.
Gerekli dosyalari mesaj attim size.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HaKaN link' Alıntı:Öncelikler bu belgelerin tamamı infotech' e aittir.
Klavuzun yanlış kullanılmasından kaynaklanan herhangi bir mesuliyet kabul edilmez.
Bu Klavuz "infortech" lisansı altında bilgilendirme amaçlı eklenmiştir.
Henüz ben denemedim, bu konuda soruları olan arkadaşlar için ekledim foruma
Klavuzu en alttaki linkten indirin, tüm adımlar tek tek mevcut
Öncelikle işlem eğer navigasyon yazılımınız güncel ise çok basit ancak henüz denemedim. Her navigosyon cihazının Storage ID yani kendi lisans numarası vardır bunu navi ekranına girip help kısmından öğrenmeniz gerekiyor. Bunu öğrendikten sonra klavuzda verilen linke gidip storage id, isim ve telefon bilgilerinizi girdikten sonra mail adresinize güncelleme dosyası geliyor. Ben Kontrol ettim yanlış görmediysem 2011 1. ay güncellemesi mevcut.
Şu an naviyi kontrol ettiğimde 2010 olarak güncellenmiş görünüyor yani güncelleme mevcut yanlış değilsem.
Şöyle bir durumda var güncelleme hakkınız demiş sanırım 1 kez güncelleme hakkı veriliyor.
[img=800x206]http://img801.imageshack.us/img801/1676/ekrnts.jpg[/img]
[img=800x236]http://img33.imageshack.us/img33/4743/ekrnts2.jpg[/img]
Cyclone Navigasyon Güncelleme Klavuzunu İndirmek İçin Tıklayınız
BÖLENT link' Alıntı:Gerekli dosyalari mesaj attim size.
update exe. Dosyasiyla cihazin arayuzune girincihat64 link' Alıntı:cyclone navigasyon cihazının yeni haritalarını şifresiyle sitesinden aldım.Usb belleğe atıp cihaza bağladığımda dosyalar görünmüyor.
Cihaz üstündeki kartı sökerek mi yapmalıyım yoksa update.exe den bahsedilmiş onunla windows ekranını açarak mı olamalı.
Update.exe dosyasını nereden bulabilirim ? Usb belleğe atıp bağlasam onuda ekranda görememe sorunu olur mu ?
Yani yöntem ne olmalı ayrıntılı anlatarak yardımcı olabilirmisiniz ...? ( özür önceki mesajı yanlış yere yazmışım acemilik işte... )
Update dosyasını buldum Bülent Bey in linkinden...Deneme yapacağım
Muhtemelen cihazda virus var.tunasi link' Alıntı:Merhaba arkadaşlar;
haritayı güncellemek için gerekenleri tek tek yaptım ancak son noktada yani dosyaları sd karta kopyalarken sıkıntı yaşıyorum.
şöyle ki;
Uptade.exe dosyasını indirdim,güncelleme dosyalarını indirdim,zipten kurtardım,hepsini tek bir dosyaya topladım,usb belleğe kopyaladım ve araca bağladım. Uptade.exe dosyasını usb'den çalıştırdığım zaman windows ekranı geliyor.Usb belleğin içine de erişebiliyorum. Buraya kadar tamam ancak sd karta tıkladığım zaman ekranda bir kum saati çıkıyor ve bir anda kayboluyor. Sonrasında usb belleğe de giremiyorum. Yani navigasyon cihazı bir çeşit kilitleniyor.
Aslında yaptıklarım harfiyen doğru ama ekran kilitlendiği için hiçbir şey yapamıyorum.
Bir çıkar yolu var mıdır?
Teşekkür ederim.
Video acilisiyla alakasi yok.tunasi link' Alıntı:Eğer bugüne kadar izlediğim videolardan cihazın açılış süresini iyi takip edebildiysem ki ettiğimi düşünüyorum, aynen dediğiniz gibi Bülent Bey, kesinlikle cihazım geç açılıyor.
Ola ki virüs var, ne yapmalıyım?