Ynt: Cyclone Navigasyon Toplu Taktırma...
Uygun olursa bende dusunuyorum taktirabilirim..
Uygun olursa bende dusunuyorum taktirabilirim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hanz link' Alıntı:Bende alabilirmiyim teşekkür ettim
jastra link' Alıntı:Uygun olursa bende dusunuyorum taktirabilirim..
wings35 link' Alıntı:bende istiyorum fiyat bilgisi alabilirmiyim. teşekkürler
MeRt link' Alıntı:Tabi ki.
Özel mesajınızı gönderdim.
Emrah82 link' Alıntı:Mert bey, dün cyclone navigasyonumu doğan beye taktırdım, kendisi son derece misafirperver bir insan, gerekli ilgi alakayı göstererek çok kaliteli bir şekilde navigasyonumu taktılar, aracı teslim alırken kullanımıyla ilgili geniş bilgi verdiler, gitmişkende ayna altı ledleriyle ilgilide bir fiyat aldım, forumda okuduğum ayna altı led fiyatının daha aşağısında bir fiyat verdi bana (forum üyesi olduğum ve sizin aracılığınızla gittiğim için ( ) onuda taktırdım dün, beklediğimden çok daha güzel oldu. kendilerine ve size bu konuda bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
farukozkaplan link' Alıntı:sadece bilgi verme amacıyla söylüyorum, bahsettiğiniz ürünü 850 tl gibi bir rakama 2 yıl garantili olarak düşürdüm, fakat markasından şüphe duyduğum için 1100 tl ye motevo marka ürünü alıp 100 tl de montajına vererek kullanıyorum. yani demek istediğim iyice araştırmadan ürün taktırmayın, servis aynı ürün için 2000 tl isterken dışardan 950 tl ye taktırabilirsiniz.
MeRt link' Alıntı:Rica ederim. Memnun kalmanıza çok sevindim.
İyi günlerde kullanın.
Bu cihazların dışarıda çok daha uygun fiyatlı olduğunu hepimiz biliyoruz ama dışarıda taktırdığımız yer ilerki zamanlarda aracın elektronik aksamında bir sıkıntı çıktığında masraf ne olursa olsun bize ödeyecek mi? ÖDEMEYECEK!
O yüzden 300-400 TL daha ucuza cihaz taktıracağız diye aracın garantisini yakmanın hiçbir mantığı yok. general_Shame_on_you