Cidden uzamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birisi gelip aracına yaptıklarını anlatmak yerine, bizim değerlendirmelerimizi yalanlayacak, sanki Dacia'nın ne olduğunu bilmiyormuşuz gibi onu anlatacak, bizde güle güle bin mi diyeceğiz?
Valla bu tarz bi konşma 1.2 Corsa içinde geçmişti isteyerek olmayan bir küçümseme olmuştu gülmüştümm baya yazmadanda edemedim kimse üstüne giymesin bu dediğimi
Araba opel Değil Onun için Degerlendirme Yapılcak Yer Burası Değil.onun Yeri Dacia Formudur.Bu Forumda Yaptıgın Her Değerlendirme Opel İle Daciayayı Karşılaştırmak Gibi olur Ve Mevzu uzar Gider.Dacia En Azından Fiyatına Göre Vaat Ettiklerini Veriyor.Ben Dacia'cı Değilim Bunu Söyliyim.Opel Corsa Kullanıyorum Ama opelinde ne Oldugunu Gördük
Aynı Marka olmasına Ragmen bile Boyle Tartışmalar Çıkıyor Dediğin Gibi.Farklı markalar için Bu Muhabbetleri Yapmak Gereksiz Bence.
vandan dönme araca binip opelinde ne olduğunu gördük demek biraz saçma değil mi? sizce...Araba opel Değil Onun için Degerlendirme Yapılcak Yer Burası Değil.onun Yeri Dacia Formudur.Bu Forumda Yaptıgın Her Değerlendirme Opel İle Daciayayı Karşılaştırmak Gibi olur Ve Mevzu uzar Gider.Dacia En Azından Fiyatına Göre Vaat Ettiklerini Veriyor.Ben Dacia'cı Değilim Bunu Söyliyim.Opel Corsa Kullanıyorum Ama opelinde ne Oldugunu Gördük
vandan dönme araca binip opelinde ne olduğunu gördük demek biraz saçma değil mi? sizce...
doğru valla,
2006 sonlarında dayım sıfır Avensis aldı, birkaç ay sonra 2007 ocağında da biz Vectra aldık.
bir süre sonra Avensis'in yol bilgisayarı bozuldu değiştirdiler, ilk 1 yıl içinde yavaş yavaş açılan torpido kapağı pat diye düşmeye başladı.
bizimkinde bu zamana kadar çok şükür hiçbir sorun çıkmadı.
sözde Toyota sorunsuzluk abidesi.
bizde gördük Opel'in ne olduğunu işte