Dacia Logan GTI :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RIDVAN1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peugeot 204 platformu üzerine inşaa edilmiş olduğundan,Gti'lik senin arbanın kanında var.

arabanı sevdikten sonra gerisi palavra. Senin için rahatsa ne mutlu sana. Keyifli, kazasız,belasız sürüşler.

Renoo'yu kimse küçümsemesin.. Adamlar F1 dünya şampiyonu oldular.. Megane RS alacam ben yıh yıh :D

Alıntı:Ama Kesinlikle Bir Alman Araç Kullanıcısı Kendi Aracına Bakarak Yorum Yapmasın Bizde 97 Vectra Var Kesinlikle Bir Opel Bmw Mercedes Kalitesine Hiç Bir Zaman Yetişemezler

Insignia ile Astra J ye bakarsanız BMW ve Mercedes kalitesine yetişmiş mi yetişmemiş mi görürsünüz rahatlıkla.

Arkadaşım Sen Sorununmu Var. Benim Söylediğim Lafı İyi Anlamadn Dinlemeden. Hemen Ne Zıplıyosun RenaultVs. Dacia Diyorum Opel,Bmw,Mercedes Kalitesine Hiç Bir Zaman Zaten Yetişemez. Konuyu Kapatalım Diyorum Artık Yeter.

kendi araçlarımızla karşılaştırmıyoruz.
aracıma şu modifiyeleri yaptım deseydin (eğer amacın buysa) herkes gelir araca yaptıklarını iyi/kötü eleştirirdi.

ama senin yazdıklarına bakalım;
- Dacia Şöyle Dacia Böyle Dien Arkadaşlar Dacia'ya Birkere Bile Binmeyipte Yorum Yapanlar Türk Halkı Çok ÖN Yargılıdır
- Dacia Kötü Diyenlerin Bir Araçtan. Beklentisi Ney Acaba Çözemedim
- 2004 - Bu Yana Kendi Sınıfında Kendi Modelinde En ÇOk Satanların Arasına Girmiştir
- Dacia Araba Deil Şöyle Böyle Diyenlerin Aklında Bulunsun..

böyle cümleler karşısında ne bekliyordun?
durduk yere kimsenin kalbini kırmayız.

Çubuk'muki Bizdeki bu kalp kırılsız arkadaşım. sen benim dediklerimi 15-20 mesajta anlamadısan bir mesaj daha yazsam hiç anlamazsın. konuyu kapat dedikce mesaj yazıyosun arkadaşım işin gücün yokmu senin. sıkıntımısın. iyi cevap yazdık olmadı şaka yaptık olmadı. ne bekliyorsun daha.

Çubuk'muki Bizdeki bu kalp kırılsız arkadaşım. sen benim dediklerimi 15-20 mesajta anlamadısan bir mesaj daha yazsam hiç anlamazsın. konuyu kapat dedikce mesaj yazıyosun arkadaşım işin gücün yokmu senin. sıkıntımısın. iyi cevap yazdık olmadı şaka yaptık olmadı. ne bekliyorsun daha.

valla gördüm ki bir dediğin diğerini tutmuyor, o yüzden daha da gelmiyorum buraya :)

"kalp kırmaya değmez" diyorsun, durduk yere kalp kırmayız diyorum, bu sefer sen "çubuk mu kırılsın" diyorsun :)

benim 15-20 mesajda anlamamam değil, sen anlatmak istediğini doğru anlatamadın.
senin amacın arabana yaptıklarının beğenilmesi, gelip herkesin oo çok güzel eline sağlık vs. laf söylemesi. bunu istiyorsun.

bunları istiyorsan mesajına "Dacia şöyle Dacia böyle" değil, arabana yaptığın şeyleri yazarsın.

ilk mesajını 15-20 defa oku, o zaman verdiğimiz cevapların konuyla alakasını görebilirsin ;)

Boşuna Tartşıyosunuz Arkadaşlar Olay Çok Basit Burası Opel Forumu Bu Mesajların Gelmesi Gayet Doğal.Şİmdi Gidip Dacia Formuna Opel Corsa Koysam Benzer Yorumlar Corsa için Yapılır.oyleydi Boyleydi Diye.Herkez için Bindigi Araba iyidir.Normal olarakta Laf edilmesini İstemez Bu Hepimiz içinde Boyle.Bence Bu Başlıkta Yazılcak Mesajlar iyi dileklerden Ve Merak Edilen Sorulardan Oluşmalı Yoksa Bu konu Gittikçe Gider.Herkez Birbirine Ders vermeye Başlar Vs Vs. Daciayayı Begenmiyor olabilirsiniz Gayet dogal Bişey o zaman buraya yorum yazmayın kimse zorla bişey Yazdırmıyor sonuçla.Bu tip yerlerde Önemli olan arabaları övmek Değil İyi dostluklar kurmak ve bilgi Paylaşımı Yapmaktır.Yanlışmıyım ??? Bu Nedenlede Böyle Fani işler için Birbirimizi Kırmaya Rencide etmeye gerek yok.Herkez En İyisini Almak İster Bunu Unutmayalım İmkanlarımız Dahilinde aldıgımız arabalarımız Hakkında lütfen Daha Özenli Konuşalım Sadece Bu başlık için Demiyorum Genel olarak Konuşuyorum.Marka Fanatizmi futboldada oldugu gibi Bize Bir Fayda Saglamaz.onun için sadece iyi dileklerinizi belirtin Veya Merak Ettiğiniz Soruları Sorun.İlgilenmiyosanızda Bişey Yazmadan Çıkın Bence.
Konuya Gelirsek aynı Motordan Eski R19dada Vardır.Kendinden Beklenmeyecek Kadar Ekonomik Bir Arabaydı.Rakibi 1,6lardan bayagı az yakıyordu.ve Renaultun Yaptıgı motorlardan En Saglamı Deniyor K7Mlere.bakımını eksik etmezsen 500bin Km Gider Garantili Üstünede Giderde Kim Biner 500binde bi Arabaya :)

konu burda renault dacia değil konu arkadaşın ilk mesajında yazdıkları konu burdan uzuyor kimse burda marka fanatizmi yapmıyor ayrıca emin olun bir renault formuna corsa koysanız bu kadar tepki toplamaz tabii siz siteye corsa koyup opeli övüp renaulta bok aratsanız iş değişir , opel mb bmw kalitesine ulaşamaz lafını da bastıra bastıra söylemenin manası yok kendinizi küçük düşürüyorsunuz olan başka bişey yok bence siz fazla uzatmayın.

Konu biraz ateşlenmiş,

ARaca gelince arkadaşımda 2008 modeli vardı 1.6 sı deli gibi kullanıyorduk tık demedi bu sınıfta tercih edilebilecek bir araç biraz dolu olsa daha iyi olur :) Güle güle kazasız belasız kullanın.

Boşuna Tartşıyosunuz Arkadaşlar Olay Çok Basit Burası Opel Forumu Bu Mesajların Gelmesi Gayet Doğal.Şİmdi Gidip Dacia Formuna Opel Corsa Koysam Benzer Yorumlar Corsa için Yapılır.oyleydi Boyleydi Diye.Herkez için Bindigi Araba iyidir.Normal olarakta Laf edilmesini İstemez Bu Hepimiz içinde Boyle.Bence Bu Başlıkta Yazılcak Mesajlar iyi dileklerden Ve Merak Edilen Sorulardan Oluşmalı Yoksa Bu konu Gittikçe Gider.Herkez Birbirine Ders vermeye Başlar Vs Vs. Daciayayı Begenmiyor olabilirsiniz Gayet dogal Bişey o zaman buraya yorum yazmayın kimse zorla bişey Yazdırmıyor sonuçla.Bu tip yerlerde Önemli olan arabaları övmek Değil İyi dostluklar kurmak ve bilgi Paylaşımı Yapmaktır.Yanlışmıyım ??? Bu Nedenlede Böyle Fani işler için Birbirimizi Kırmaya Rencide etmeye gerek yok.Herkez En İyisini Almak İster Bunu Unutmayalım İmkanlarımız Dahilinde aldıgımız arabalarımız Hakkında lütfen Daha Özenli Konuşalım Sadece Bu başlık için Demiyorum Genel olarak Konuşuyorum.Marka Fanatizmi futboldada oldugu gibi Bize Bir Fayda Saglamaz.onun için sadece iyi dileklerinizi belirtin Veya Merak Ettiğiniz Soruları Sorun.İlgilenmiyosanızda Bişey Yazmadan Çıkın Bence.
Konuya Gelirsek aynı Motordan Eski R19dada Vardır.Kendinden Beklenmeyecek Kadar Ekonomik Bir Arabaydı.Rakibi 1,6lardan bayagı az yakıyordu.ve Renaultun Yaptıgı motorlardan En Saglamı Deniyor K7Mlere.bakımını eksik etmezsen 500bin Km Gider Garantili Üstünede Giderde Kim Biner 500binde bi Arabaya :)

birisi gelip aracına yaptıklarını anlatmak yerine, bizim değerlendirmelerimizi yalanlayacak, sanki Dacia'nın ne olduğunu bilmiyormuşuz gibi onu anlatacak, bizde güle güle bin mi diyeceğiz? :)

Geri