Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Arkadaşlar bugün aracın ne kadar yaktığını merak ettiğimden 306km de ken depoyu tekrar doldurdum ve depo 15 litreye gelmeden doldu, buna göre ortalama tüketim yaklaşık 4.9 litre çıkıyor, ilk km ler için bence gayet iyi.

Araç bu süreçte max. 7-8 defa sert kullanıldı (sürat denemeleri, yük+klima vb) onun dışında ortalama bir sürüşle 80-90km hızlarda ancak 5 e takmadan kullanmaya devam ediyorum çünkü aracın vites oranları çok uzun ve rodaj sürecinde devrin çok da düşük seviyelerde kalmasını istemiyorum.

Yol bilgisayarı kaç gösterdi pompa değerlerine yakın mı?

niko22 link' Alıntı:
Yol bilgisayarı kaç gösterdi pompa değerlerine yakın mı?

Yol bilgisayarı mı o da ne?  :D

Araçta bir ekran var evet ama şuan detaylı parametreler deaktif olduğundan adı sadece "km sayacı"  011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yol bilgisayarı mı o da ne?  :D

Araçta bir ekran var evet ama şuan detaylı parametreler deaktif olduğundan adı sadece "km sayacı"  011zaa
En azından anlık ve ortalama yakıt tüketimi göstergesi olsaydı yol bilgisayarından kastım oydu. Neden deaktif göstergeniz?

niko22 link' Alıntı:
En azından anlık ve ortalama yakıt tüketimi göstergesi olsaydı yol bilgisayarından kastım oydu. Neden deaktif göstergeniz?

Bu araçlarda yol bilgisayarı bu şekilde geliyor, olayın detayını bilen ve iyi bir servise ulaşabilen şanslı kullanıcılar sistemi aktif hale getirebilirlerken benim gibileri servisten "duyduk ama beceremiyoruz" cevabı alıyorlar!

Bu araçlarda yol bilgisayarı bu şekilde geliyor, olayın detayını bilen ve iyi bir servise ulaşabilen şanslı kullanıcılar sistemi aktif hale getirebilirlerken benim gibileri servisten "duyduk ama beceremiyoruz" cevabı alıyorlar!

iyi ki ''yaparsan bize de haber ver'' dememişler  005hihih

ևok ilginç neden böyle bir şeye gerek duymuşlar araçta var olan bir sistemi devreye fabrikada neden sokmadılar, bizim makyajlı  editionların vites altındaki ledler gibi desenize var ama kablosu bağlı değil. 032questn

REC link' Alıntı:
iyi ki ''yaparsan bize de haber ver'' dememişler  005hihih

Dediler aslında; Renault,Fiat,Ford ve Opel çalışanları araçlarla aramın iyi olduğunu bilirler ve araçlarımdaki alışılmadık sorunlara getirilecek çözümler konusunda benden ön açıklama beklerler genelde, bunda da benzer bir ifade vardı yüzlerinde ama dile getirmediler ben de çok takmadım açıkcası! 005hihih

Gerçi benden sonra Stepway alan birinin yolbilgisayarını aktif hale getrmişler sanırım, alan kişi DH de bana yazmıştı.

Geri