Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

niko22 link' Alıntı:
ևok ilginç neden böyle bir şeye gerek duymuşlar araçta var olan bir sistemi devreye fabrikada neden sokmadılar, bizim makyajlı  editionların vites altındaki ledler gibi desenize var ama kablosu bağlı değil. 032questn

Böyle aslında pekçok bilmediğimiz özellik var piyasadaki araçlarda, Edremit de aktifleştirmezlerse başka servislerde şansımı denerim artık.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Böyle aslında pekçok bilmediğimiz özellik var piyasadaki araçlarda, Edremit de aktifleştirmezlerse başka servislerde şansımı denerim artık.

İstanbul'da görüştüğüm Bika Reno & Dacia bayii aracı almam halinde bu özelliği aktif ederek teslim edebileceklerini söylemişlerdi, isterseniz kendi servisiniz ile Bika servisi görüştürün :)

OGOKTAS link' Alıntı:
İstanbul'da görüştüğüm Bika Reno & Dacia bayii aracı almam halinde bu özelliği aktif ederek teslim edebileceklerini söylemişlerdi, isterseniz kendi servisiniz ile Bika servisi görüştürün :)

Bika örneğini duyarlarsa illa ki birşeyler yapmak isterler teşekkürler.  greatt

Bende geçen hafta buradaki bayiye gittim 40 bin olmuş fiyatı ne broşür var nede test sürüşü yaptırıyorlar indirim falan yok son fiyatıymış sanki VW anasını satiyim burunlarından kıl aldırmadılar. Test sürüşünü yapanlar aracı almaktan vazgeçer diye mi yaptırmıyorlar acaba 032questn Dıştan gayet güzel görünüyor ama içi reno sembol ayarında direksiyon ayarı koltuk ayarı falan yok.
Geçen zaman içerisinde araçla ilgili izlenimleriniz nasıl yakıt durumu, bu yağmur çamurlarda hafif arazide falan denediniz mi hiç  questionnn

niko22 link' Alıntı:
Bende geçen hafta buradaki bayiye gittim 40 bin olmuş fiyatı ne broşür var nede test sürüşü yaptırıyorlar indirim falan yok son fiyatıymış sanki VW anasını satiyim burunlarından kıl aldırmadılar. Test sürüşünü yapanlar aracı almaktan vazgeçer diye mi yaptırmıyorlar acaba 032questn Dıştan gayet güzel görünüyor ama içi reno sembol ayarında direksiyon ayarı koltuk ayarı falan yok.
Geçen zaman içerisinde araçla ilgili izlenimleriniz nasıl yakıt durumu, bu yağmur çamurlarda hafif arazide falan denediniz mi hiç  questionnn

40.000 TL mi  ???

niko22 link' Alıntı:

Dacia bayilerinde evet, indirim yok gibi birşey. Renault ta da Clio 4 de aynı durum sözkonusu. Test edince almamak elbette mümkün çünkü tüm araçlar gibi Stepway de hayli şişirilmiş bir rakama satılıyor ve bu rakam karşılığında daha farklı beklentiler olabilir ancak yine de yerden yüksek + dizel + 0km kombinasyonunda en ideal seçeneklerden biri Stepway.

İçi Symbol le tamamen aynı denilebilir zaten aynı banttan iniyorlar ancak Renault marka farkını hissettirmek için daha farklı menfez, daha ergonomik cam butonları - kolçaklar vs kullanıyor ama bunlar araçları iyi tanıyanlar için ciddi bir fiyat farkı doğuracak farklar değil.

Akçay da son günlerde sele neden olabilecek denli sağanak yağmur var ve aracı kış lastikleriyle her fırsatta derin su - çamur havuza sokuyorum  011zaa

Araç sakınmadan sert kullanım esnasında iç mekan ve alt takımın sessizliği, çekiş gücü, motorun sessizliği ve tüketimiyle umduğumdan iyi, ş.içinde 4.5 litre ortalamayı aşmadan gezebiliyorsunuz ancak son aldığım P.O. ile ortalama ş.içinde 5.5 litreye yükseldi.

isterse elektirikli olsun 40000 tl stepway için çok fazla bir rakam

Geri