Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Plakayı farkettim 10 LU :))) tam memleket işi olmuş :)
Güzel günlerde kullan aracı, hayırlı olsun

dh458745 link' Alıntı:
1 depo ile 900 km cok rahat geçeceksin,  benzin göstergesindeki o ilk çizgi çok zor 2 ye düşüyor ama daha sonra ortalama olarak 1 diş ile 100-150 km falan yapıyorsun.Ben ilk uzun yola gittiğimde acaba göstergemi bozuldu diye arabayı kenara çekip tekrar falan çalıştırmıştım  :D Bizim araçlardan sonra tüketime inanamıyor insan  045thumbsup

Tüketimi her halükarda iyi olacak belli; vites oranları çok uzun ve buna rağmen motor zorlanmadan karoseri sürüklüyor.

Bugün Astra yı kullandım; Shell Nitro ile 9.1 litreye yükselmiş olan ş.içi tüketim ekranı ve alçak oturma pozisyonu pek hoş gelmiyor ayrıca direksiyonun hafif ama düşük hızlarda boşluklu yapısı da biraz itici geldi, bunların dışında her konuda sınıflar ötesi fark var malum.

OGOKTAS link' Alıntı:
Kirmizi beyaz cok gusel durmuslar  bravoo

;) 045thumbsup

ulkm link' Alıntı:
Plakayı farkettim 10 LU :))) tam memleket işi olmuş :)
Güzel günlerde kullan aracı, hayırlı olsun

Sağol abicim teşekkür ederim, plakanın 61 ile bitmemesi Karadeniz camiasından tepki toplarken kırmızı karoser ve 21 lie biten plaka Diyarbakırlı arkadaşlarımdan olumlu yorumlar almakta  :)

mustimx link' Alıntı:
Abi Dizel müthiş bir icatmış vallahi bu gün 120 km yol yaptım 6,2 ye kadar düştü yakıt ibresini takip etmek durumunda kalmadım :D bu gün ilk defa depoyu fulledim :D

5 litrelere düşünce daha tatlı olacak merak etme.  steeringwheel

Şunun bir de yol bilgisayarını aktif hale getirtsem, gözüm hep ibrede başta Hakan olmak üzere güvenilir kullanıcı arkadaşlar ş.içi 4.5 litreden bahsediyorlar!

Astrayla şehir içi 5litrede bu şehir içi baya bir şehir içi ama :D motoru çalıştır 10dk git gibi 1 2 3 .viteslerde gezme biraz hız yapma filan düşük viteslerde.Biraz daha tutumlu olursanız devirli astra 4.5 iner.Dacia içinse 1.5motorla kesin inmesi lazım kasasıda daha hafifse hele iner :)

Bunların motor yağı ne acaba.. Elf olduğu kesin de.

5-40 Tolga.. 7/5 gibi oldu biraz :)

Geri