Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Merhaba;

Öncelikle aracınızı iyi günerde kullanınız. Ben de bir ara baya inceledim hatta test sürüşü yaptım.900cc motor bence oldukça başarılı. Aracın fiyatına göre dış görünüş ve motor süper ayrıca altı oldukça yüksek sayılır ancak iç tasarımı beğenmedim, çubuklarla yarlanan aynalar, arka manuel camlar, ön cam açmaların orta konsolda olması ve kolçak zaten yok ama iki koltuk arasının açık olması beni itti.

Astra yı vurmak istemediğiniz yollar için bence çok doğru ve ekonomik bir seçim. Aynı fiyat aralığında 2004 - 2005 Freelander var ama çok masraflı bir araç olduğu söyleniyor.

TOGI link' Alıntı:
Adaş hayırlı olsun bizde de mavisinden var gayet memnunuz :)
Çok az yakıyor ve dış görünüşü oldukça güzel...
YOL bilgisayarı yok görünüyor ama serviste yazılımdan açılabiliyor diye okudum aracı alırken servise sormayı ihmal etme ..

Çok sağol adaşım, 3-5km lik hızlandırılmış test ile beklentilerimi rahatlıkla karşıladığını gördüm, sonrası nasip artık.

Servise yarım ağızla sorarım çünkü buralardaki servisler büyük şehirlerdeki gibi detay işlemlerde başarısızlar, sorunca "hayır öyle birşey yapılamıyor" diye atıp tutmalarını duymak istemem.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Çok sağol adaşım, 3-5km lik hızlandırılmış test ile beklentilerimi rahatlıkla karşıladığını gördüm, sonrası nasip artık.

Servise yarım ağızla sorarım çünkü buralardaki servisler büyük şehirlerdeki gibi detay işlemlerde başarısızlar, sorunca "hayır öyle birşey yapılamıyor" diye atıp tutmalarını duymak istemem.

Ben de test için gittiğim bayiye sormuştum anlaşmamız halinde teslimatta yol bilgisayarını açarak teslim edeceklerdi.

Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin abi

OGOKTAS link' Alıntı:
Merhaba;

֖ncelikle aracınızı iyi günerde kullanınız. Ben de bir ara baya inceledim hatta test sürüşü yaptım.900cc motor bence oldukça başarılı. Aracın fiyatına göre dış görünüş ve motor süper ayrıca altı oldukça yüksek sayılır ancak iç tasarımı beğenmedim, çubuklarla yarlanan aynalar, arka manuel camlar, ön cam açmaların orta konsolda olması ve kolçak zaten yok ama iki koltuk arasının açık olması beni itti.

Astra yı vurmak istemediğiniz yollar için bence çok doğru ve ekonomik bir seçim. Aynı fiyat aralığında 2004 - 2005 Freelander var ama çok masraflı bir araç olduğu söyleniyor.

ևok teşekkür ederim,

Dediğiniz gibi ekonomi adına elektrik kablo demetlerinden bile taviz verilmiş bir araç ancak ben bunları bilerek incelemeye gittim ve son neslindeki malzeme-yalıtım ve işçilik seviyesinin ilk nesil Dacia lar kadar dramatik olmadığını görünce siparişimi verdim, aslında o fiyata onlarca 2. - 3. el çok iyi araçlar var ancak ne kadar mantıklı da olsalar kişisel kullanımım için 2. el yerine sıfır km tercih ediyorum.

Yol bilgisayarını servise söyleyeceğim madem bu kadar öneri geldi  greatt

ևok teşekkür ederim,

Dediğiniz gibi ekonomi adına elektrik kablo demetlerinden bile taviz verilmiş bir araç ancak ben bunları bilerek incelemeye gittim ve son neslindeki malzeme-yalıtım ve işçilik seviyesinin ilk nesil Dacia lar kadar dramatik olmadığını görünce siparişimi verdim, aslında o fiyata onlarca 2. - 3. el çok iyi araçlar var ancak ne kadar mantıklı da olsalar kişisel kullanımım için 2. el yerine sıfır km tercih ediyorum.

Yol bilgisayarını servise söyleyeceğim madem bu kadar öneri geldi  greatt

Yol bilgisayarı konusunda yapmıyoruz olmuyor gibi şeyler söylerler ise istersen görüştüğüm test sürüşü yaptığım bayinin bilgisini verip onların bu işi yaptığını söyleyebilirsin.

OGOKTAS link' Alıntı:
Yol bilgisayarı konusunda yapmıyoruz olmuyor gibi şeyler söylerler ise istersen görüştüğüm test sürüşü yaptığım bayinin bilgisini verip onların bu işi yaptığını söyleyebilirsin.

Tamam, önümzdeki p.tesi aracı alırken duruma göre yine konu hakkında görüşürüz o zaman.  045thumbsup

Tamam, önümzdeki p.tesi aracı alırken duruma göre yine konu hakkında görüşürüz o zaman.  045thumbsup

Ok.

Hayırlı olsun astradan sonra ön konsol baya bi sade gelmiş olmalı... Motor sesi açısından nasıl astrayla karşılaştırırsanız...

Geri