- Konuyu Başlatan
bujiyi değiştiğim günden beri bi sıkıntım yok çok şükür arkadaşlar. rölantide en ufak bi dalgalanma stop etme falan diye bi sorun kalmadı. yalnız benim anlamadığım ben bu aracı dedimya motor yapıldıktan öncede aynı karakterdeydi diye. o zaman ben hep bir çalışan bi arıza yapan bujiylemi gezmişim.... ya arkadaş bir taneside demediki şu bobini çıkartıp bi bakalım şu bujilere diye. nasıl ustalıkdır bu yaaaa. bütün sıkıntım bujiyimş demek ama aracı laptoba bağladığımızda ya hiç hata yok yada egr diyordu. meğersem boş yere egr nin günahını almışız. bütün suç bujideymiş. neyse kurtulduk çok şükür. yalnız anlayamadığım bi durum var. bu egr nin fişini çekince araç daha çok yakıt sarf ediyor. bence de böyle olması normal. çünki yakıt çift yanmıyor. tamamda bu egr yi iptal ettiren arkadaşların bir çoğundaki yorum şu " egr yi iptal ettim. çekiş arttı azda olsa, ve yakıt dada karım oldu diyorlar" bu nedemek. buna daha akıl sır erdiremedim. bende araç arızalandığı zaman egr nin fişini çekim dedim egr mi acaba arıza diye. araç daha bi sapıttı ve su gibi içti benzini. siz ne düşünürsünüz...
selametle
selametle